|
|||||||
| תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 |
|
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
בשביל להרוס את השומן צריכים לחמם אותו לטמפרטורה מאוד גבוהה ולשמור עליו בטמפרטורה הזאת הרבה זמן יחסית. תהליך הקליה הוא לא ממש ארוך ואני משער שהוא לא מתבצע ב200-300 מעלות ומעלה, אז לא סביר שהוא יפגע בשומן משמעותית. חוץ מזה, יש סימון תזונתי - אתם יכולים לראות בעצמכם כמה מהשומן הוא בלתי רווי (בתקווה שאין שם שומן טרנס)..
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
חבר פעיל
|
בדקתי את הערכים ל 100 גרם ורשום שזה מכיל 10 גרם שומן רווי לעומת 54 גרם שומן לא רווי.
נשמע די בסדר לא? וגם לא רשום שזה מכיל שומן טראנס. |
|
|
|