|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() טוב הנה התפריט
ארוחה 1 : דגני בוקר קרנצים 100 גרם + 200 מ"ג חלב ארוחה 2 : 4 פרוסות לחם לבן + 100 גרם קוטג' ארוחה 3 : בשר כלשהו (חזה עוף , עוף , בקר ) 150 גרם + פחמימה מורכבת ( פסטה אורז תפח"א ) 200 גרם ארחה 4 : תפח"א 150 גרם + 2 ביצים קשות ארוחה 5 : 4 פרוסות לחם לבן + 100 גרם גבינה לבנה 5% + אבוקדו שלם ארוחה 6 : מעדן 150 גרם + חופן אגוזי מלך + פרוסה עם 4 כפיות חמאת בוטנים. טוב זה הבסיס לפעמים אני מוסיף קצת פירות וגם יש ירקות שאני לא מחשיב אותם ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() הייתי אומר זה יותר נקי מאשר מלוכלכך...
אתה יכול לעלות עוד קלוריות אחרי הכל תן ככה 800+ קלוריות מעל התחזוקה אבל תאכל באמת אל תפחד לאכול... חוץ מזה סתם עצה לא ממליץ לך על עלייה מלוכלכת לא שווה את זה וזה בדיוק כמו עלייה נקייה רק שאין פיצה והמבורגרים וכל מה שאתה חולם עליהם אין ממש הבדל לדעתי אם אתה עם תפריט... כאילו אין דבר כזה תפריט למאסה מלוכלכת כל עוד אתה עם תפריט למאסה מלוכלכלת אין סיבה שלא תעלה נקי לדעתי. שיהיה בהצלחה.
![]() |
#3 | |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
פיצה והמבורגר זה לא מה שגורם לעליה להיות מלוכלכת. מה ש"מלכלכך" את העליה זה יותר מדי קלוריות. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
חח כמובן שלבסוף אתה עולה מההפרש הקלורי.... הקטע שבמלוכלך לרוב שאומרים מלוכלכך אז יש סטגימה לטחון הרבה המבורגר פיצות וכו' הדברים ששווים המון קלוריות כאילו.... אני אוכל 400-500 מעל התחזוקה ואני עולה נקי... מלוכלכך אני חושב שאפשר 800+ וכמו שאמר אחד יש כאלו שגם אוכלים יותר ולא עולים.... בכל מקרה CORTEX כמובן שזה תלוי בקלוריות שוב אבל שאתה עולה מלוכלכך משמע אתה עולה במשקל לא אכפת לך כמה אתה עולה בחודש בעיקרון אם אני מבין למה אתה מתכוון שאתה אומר מלוכלכך בגלל זה פשוט אוכלים מעל התחזוקה "כמה שתרצה" בעיקרון ![]() תקנו אותי אם אני טועה...
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תלוי בכמות קלוריות ... אז אני לקראת סוף מאסה כרגע על 13-14% שומן .. זה מספיק או להעמיס עוד קצת פחמימות ? |
|
![]() |
![]() |