|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
הושעה
|
![]() שאלה - מי חושב שהדבר הכי מעצבן שיש שאתה בא לעשות לחיצות כמו בן אדם, תמיד יש את המניאק שגם שוקל 2 קילוו וגם וגם מרים 2 קילו שבשום אופן לא מוכן לעבוד על הבנץ' עם אף אחד לסירוגין, משריין אותו לעצמו, וכשאתה שואל אותו כמה סטים נשאר לו הוא תמיד יענה לך שלא פחות מ - 5 ואחרי כל סט (שנמשך בלי להגזים משהו כמו 2 דקות לפחות) הוא הולך לי לטייל רבע שעה. כל זה נמשך עד שאתה מחליט לעבור כבר לתרגיל אחר.
![]() |
#2 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם הוא הולך לכמה זמן ולא חוזר..תזיז ת'מגבת שלו ותתחיל ללחוץ..מה הוא יעשה? ינשוף עליך? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
סיימתי דדליפט ואני רואה ילד קטן עושה לחיצת רגליים, חיכתי יותר מ 5 דקות, פתאום אני שם לב הוא הולך לטייל ומשאיר תמגבת על המתקן. העפתי לו את המגבת, והוספתי עוד איזה 200 קילו על המתקן, בשביל שאחרי זה הוא לא יבכה לי עבדתי פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כל פעם ראיון מקורי אחר! א.פעם אחת לקחתי תמגבת שלו וזרקתי מהחלון של החדר כושר הבחור לא הבין איפה היא.. ב.פעם אחת איזה ילד אחד עשה את הטריק המעצבן הזה אז לקחתי תמגבת שלו ניגבתי תזיעה הייתי מצונן אז פיצצתי לו תמגבת נזלת ותקעתי עליה נוד ![]() ג.פעם אחת לקחתי לו את המגבת והבאתי לו מכות אם המגבת שלו (ברצינות לא בצחוק) וגירשתי אותו חחחחחחחחחחחחחחחחח ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עריכה : ראיתי את ההודע של גלעד חח והשתנתי מצחוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק זורק לו תמגבת מהחלון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חזק זה חחח ועלק מרביץ לו אם המגבת חחחחח אני מתאר אותך רודף אאחריו עם המגבת ומצליף בווו חחח והוא רת להלשין למאמןחחחחחחחחחחחחחחחחח
![]() |