ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-03-08, 13:54   #1
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Yoshi-Moto
מה שבאתי להגיד.

עושה רושם של בן אדם עם חוכמת חיים
כרגיל כמו שאמרתי מיתחנף

לדעתי לימודים מיבחנתי היו ביזבוז זמן טוטאלי
אם הייתי חוזר אחורה הייתי עוזב בצפר בכיתה ט כל הידע שיש לי זה מעצמי ולא מהחרא של בצפר ואני מצליח מצויין בלי הלימודים
ישן 03-03-08, 13:55   #2
toxicity
IsraelBody VIP - חבר יהלום

עוסק ב:: להטחן בצה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 親分oyabon
כרגיל כמו שאמרתי מיתחנף

אם הייתי חוזר אחורה הייתי עוזב בצפר בכיתה ט כל הידע שיש לי זה מעצמי ולא מהחרא של בצפר ואני מצליח מצויין בלי הלימודים
לפי החלק השני של ההודעה שלך אפשר להבין את החלק הראשון בהודעה שלך
toxicity מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 13:56   #3
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי toxicity
לפי החלק השני של ההודעה שלך אפשר להבין את החלק הראשון בהודעה שלך
ומה אתה רוצה להגיד בזה בדיוק?
ישן 03-03-08, 14:03   #4
denous

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
ומה אתה רוצה להגיד בזה בדיוק?

הוא רוצה להגיד שאתה מדבר שטויות ואם הוא לא אז אני...
עשה לי טובה כמה ששונאים לימודים יש ילדים שאוהבים ואני אחד מאלו ששונאים ללמוד כמעט את כל המקצועות אם הייתי יכול היית עוזב את בית הספר אבל להגיד לי שזה לא הביא לי כלום ?
כמה שאני שונא לקום בבוקר שונא ללכת שונא לחכות לשעה אחרונה אם יש ביטול ועוד אלף דברים אני עושה את זה ויודע מה אחי ? אני לא מתחרט על שנייה אחת מכל הדברים האלו כי דוגרי מחשב כדורגל חדר כושר כל אלו לא יביאו לי את הפרנסה אחרי הלימודים וכל אלו לא יביאו אוכל לילדים שלי שיוולדו בעזרת השם בשביל זה יש לך מוח להכיל את מה שאתה לומד בבית הספר לסיים עם תעודת בגרות ולמצוא עבודה אחרי זה שתוכל להתפרנס כמו בן אדם למצוא לך מישהי ולפרנס גם אותה ולהביא איתה ילדים ולפרנס גם אותם אחרי הכל זה השאיפה של כולם כמעט בחיים להיות שמחים עם המשפחה.
מוטי חבל אחי כמה שזה קשה וראית גם אני שונא בדיוק כמוך ללמוד אבל אין מה לעשות אהבתי מאוד את התגובה של RKK תסמן לך למה אתה ניגש ותעשה את זה ואת השאר תשלים.
תלמד אחי זה ישתלם לך בסוף חבל שסתם תאכל חרא אחרי זה.... (ואל תצא מנקודת הנחה של כאילו 'אין לי תעודת בגרות...בסדר... נמשיך כבר איכשהו בחיים נמצא כבר משהו יסתדר' חבל אחי כי החיים דוגרי לא באים לטובתך אף פעם תמיד קשה בחיים וככה צריך.)
ישן 03-03-08, 14:08   #5
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
הוא רוצה להגיד שאתה מדבר שטויות ואם הוא לא אז אני...
עשה לי טובה כמה ששונאים לימודים יש ילדים שאוהבים ואני אחד מאלו ששונאים ללמוד כמעט את כל המקצועות אם הייתי יכול היית עוזב את בית הספר אבל להגיד לי שזה לא הביא לי כלום ?
כמה שאני שונא לקום בבוקר שונא ללכת שונא לחכות לשעה אחרונה אם יש ביטול ועוד אלף דברים אני עושה את זה ויודע מה אחי ? אני לא מתחרט על שנייה אחת מכל הדברים האלו כי דוגרי מחשב כדורגל חדר כושר כל אלו לא יביאו לי את הפרנסה אחרי הלימודים וכל אלו לא יביאו אוכל לילדים שלי שיוולדו בעזרת השם בשביל זה יש לך מוח להכיל את מה שאתה לומד בבית הספר לסיים עם תעודת בגרות ולמצוא עבודה אחרי זה שתוכל להתפרנס כמו בן אדם למצוא לך מישהי ולפרנס גם אותה ולהביא איתה ילדים ולפרנס גם אותם אחרי הכל זה השאיפה של כולם כמעט בחיים להיות שמחים עם המשפחה.
מוטי חבל אחי כמה שזה קשה וראית גם אני שונא בדיוק כמוך ללמוד אבל אין מה לעשות אהבתי מאוד את התגובה של RKK תסמן לך למה אתה ניגש ותעשה את זה ואת השאר תשלים.
תלמד אחי זה ישתלם לך בסוף חבל שסתם תאכל חרא אחרי זה.... (ואל תצא מנקודת הנחה של כאילו 'אין לי תעודת בגרות...בסדר... נמשיך כבר איכשהו בחיים נמצא כבר משהו יסתדר' חבל אחי כי החיים דוגרי לא באים לטובתך אף פעם תמיד קשה בחיים וככה צריך.)
איך אתה יודע שאני מדבר שטויות ? אמרתי שזה על עצמי נטו מאז שעזבתי את הבצפר קיבלתי ביטחון עצמי קיבלתי חיים קיבלתי חופשיות נהיו לי חברים לא ספגתי השפלות לא מי מורים ולא מי תלמדים מכבדים אותי קיבלתי סיבות לקום בבוקר אז מה אתה מדבר ביכלל יא חתיכת חוצפן

אני לא יחזור ללימודים לעולם לא משנה מה יקרה

אני מצליח בלי לימודים מצויין
ישן 03-03-08, 17:30   #6
denous

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
איך אתה יודע שאני מדבר שטויות ? אמרתי שזה על עצמי נטו מאז שעזבתי את הבצפר קיבלתי ביטחון עצמי קיבלתי חיים קיבלתי חופשיות נהיו לי חברים לא ספגתי השפלות לא מי מורים ולא מי תלמדים מכבדים אותי קיבלתי סיבות לקום בבוקר אז מה אתה מדבר ביכלל יא חתיכת חוצפן

אני לא יחזור ללימודים לעולם לא משנה מה יקרה

אני מצליח בלי לימודים מצויין
השפלות ממורים ?
חיי חברה זה כבר משהו אחר אתה בא לבית הספר כדי ללמוד חברה זה דבר שנלווה לזה ואתה בוחר את החברה שלך זה ממש לא קשור...
לגבי השפלות ממורים ? אני חושב שאתה די מגזים סלח לי אם לא אבל אני עדיין חשוב שאתה מגזים מאוד.
מכבדים אותך ? יש לך סיבות לקום בבוקר ? עוד הגזמות ? מה נהיית במאפיה שמכבדים אותך ? כאילו מה הסיבה שמכבדים אותך כי הפסקת ללמוד והתחלת משהו אחר שמה שבטוח הוא לא יכניס לך הרבה שכל לראש לדעתי שוב סלח לי אם אני טועה.
אתה מצליח כרגע בלי לימודים כי אתה לא צריך אותם עוד כמה שנים נראה מה יהיה עד אז תהנה...
ודרך אגב סתם לא מכליל או משהו באמת אבל סתם לידע כללי שלי לפי שאר התגובות שלך והדיון השני ועוד דברים שראיתי אני יכול להבין מזה שאתה לא בחור של לימודים אתה בחור של יותר עצבני מכות שם זין על כל העולם רוצה רק לקבל כבוד ומרביץ למי שלא נותן או בקיצור בשפה של היום אתה מין ערס...?
שוב סליחה אם אני טועה סתם לידע כללי.
ישן 03-03-08, 18:21   #7
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי denous
השפלות ממורים ?
חיי חברה זה כבר משהו אחר אתה בא לבית הספר כדי ללמוד חברה זה דבר שנלווה לזה ואתה בוחר את החברה שלך זה ממש לא קשור...
לגבי השפלות ממורים ? אני חושב שאתה די מגזים סלח לי אם לא אבל אני עדיין חשוב שאתה מגזים מאוד.
מכבדים אותך ? יש לך סיבות לקום בבוקר ? עוד הגזמות ? מה נהיית במאפיה שמכבדים אותך ? כאילו מה הסיבה שמכבדים אותך כי הפסקת ללמוד והתחלת משהו אחר שמה שבטוח הוא לא יכניס לך הרבה שכל לראש לדעתי שוב סלח לי אם אני טועה.
אתה מצליח כרגע בלי לימודים כי אתה לא צריך אותם עוד כמה שנים נראה מה יהיה עד אז תהנה...
ודרך אגב סתם לא מכליל או משהו באמת אבל סתם לידע כללי שלי לפי שאר התגובות שלך והדיון השני ועוד דברים שראיתי אני יכול להבין מזה שאתה לא בחור של לימודים אתה בחור של יותר עצבני מכות שם זין על כל העולם רוצה רק לקבל כבוד ומרביץ למי שלא נותן או בקיצור בשפה של היום אתה מין ערס...?
שוב סליחה אם אני טועה סתם לידע כללי.
אני לא ערס אני פשוט בנאדם של כבוד בבצפר ספגדתי דברים בגלל שהייתי חלש אופי וחלש פיזית וניצלו את זה
השפלות מי מורים אתה הייתה בבצפר שלי ?
למדתה ב כיתה שלי שאתה חושב שאני מגזים חתיכת חוצפן אין לך שום זכות לבקר אותי בשום צורה לא לגבי ההחלטות שלי ולא לגבי מה שעברתי בבצפר אני עומד מאחורי כל מעשה שלי ומאחורי כל דבר שאני עושה או שעשיתי

לא מכבדים אותי כי אני עומד על שלי ושומרים מרחק עלי אף אחד לא תופס יותר טרמפ אף אחד

ועוד דבר חיי חברה זה משהו אחר ?
אני לעולם לא השפלתי בנאדם ודרכתי על בנאדם שהיה חלש לעולם !

אתה מה אתה מבין ביכלל ? מה אתה עברתה בחיים שנותן לך תזכות לימתוח עלי ביקורת פה אה? מה שאני עברתי אף אחד כאן בפורום הזה של הצפונבונים פה לא עבר ואת זה אני אומר במאה אחוז
ישן 03-03-08, 14:17   #8
Yoshi-Moto

הסמל האישי שלYoshi-Moto

שלח הודעה דרך MSN אל Yoshi-Moto

ציטוט:
כרגיל כמו שאמרתי מיתחנף

חחחחחחחחחח תעזוב אותי כבר

מה יצא לי מלהתחנף בפורום? אני בחיים לא אראה אותם בעיניים שלי, לא יצא לי כלום מהחנופנ הזאת, אסור להחמיא לבן אדם?
תבין יש מחמאה ויש חנופה.
ההבדל הוא שבחנופה יש אינטרס, ולי אין שום אינטרס

Eitan Davidovich
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט.
עוזר גם בפייסבוק.

Yoshi-Moto מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 14:22   #9
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
חחחחחחחחחח תעזוב אותי כבר

מה יצא לי מלהתחנף בפורום? אני בחיים לא אראה אותם בעיניים שלי, לא יצא לי כלום מהחנופנ הזאת, אסור להחמיא לבן אדם?
תבין יש מחמאה ויש חנופה.
ההבדל הוא שבחנופה יש אינטרס, ולי אין שום אינטרס
אתה מוכיח את זה בעצמך אתה פשוט חנפן
יש הבדל בין להחמיא לבין להחניף אתה פשוט חנפן

ואני לא יעזוב אותך עד שתפסיק כבר להיות קרציה ולדכא כול פוסט שלא טוב לך בעין ולהיות פעיל בכל טוב סתמי אבל שכן ניראה לך טוב לעין
אתה בדיוק כמו אנטון
ישן 03-03-08, 14:24   #10
Yoshi-Moto

הסמל האישי שלYoshi-Moto

ציטוט:
אתה מוכיח את זה בעצמך אתה פשוט חנפן
יש הבדל בין להחמיא לבין להחניף אתה פשוט חנפן

ואני לא יעזוב אותך עד שתפסיק כבר להיות קרציה ולדכא כול פוסט שלא טוב לך בעין ולהיות פעיל בכל טוב סתמי אבל שכן ניראה לך טוב לעין
אתה בדיוק כמו אנטון
איזה אינטרס בדיוק יש לי?

ואיזה אשכול הרסתי? שכולם נכנסו בsave us~~?
זה לא לדכא, זה פשוט להיות בן אדם, כולכם התנהגתם כמו קקות ואתה לא יכול להגיד שלא.

Eitan Davidovich
עוזר גם בפייסבוק.

ישן 03-03-08, 14:26   #11
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
איזה אינטרס בדיוק יש לי?

ואיזה אשכול הרסתי? שכולם נכנסו בsave us~~?
זה לא לדכא, זה פשוט להיות בן אדם, כולכם התנהגתם כמו קקות ואתה לא יכול להגיד שלא.
כולכם ?

תחזור לאותו אשקול ותיראה איך אני הגבתי ואז תגיד כולכם אני מדבר בכללי אתה פשוט מדכא ! כמו אנטון דכאוני לא יודע ל מה יש לך את האופי המבאס הזה! חאלס

בדיוק כמו שארבל בא ניכנס לפורום סוף סוף תיגמר האנרכיה פה

תאכלס זה עד כדי כך מפריע לך ?

בוא תראה לי תגובה שלי שלא היתיחסתי בכבוד למישהו פה אפילו שדיברו אלי לא יפה והיתעלמתי
ישן 03-03-08, 14:29   #12
Logout
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום

ציטוט:
כולכם ?

תחזור לאותו אשקול ותיראה איך אני הגבתי ואז תגיד כולכם אני מדבר בכללי אתה פשוט מדכא ! כמו אנטון דכאוני לא יודע ל מה יש לך את האופי המבאס הזה! חאלס

בוא תראה לי תגובה שלי שלא היתיחסתי בכבוד למישהו פה אפילו שדיברו אלי לא יפה והיתעלמתי
יאללה שתוק שתוק כבר...
איתן אחד המישתמשים האיכותים פה בפורום...
אתה יודע כמה מאמרים הוא היה מתרגם ומביא לפה?
כמה הוא עזר לאנשים??
מה אתה מזיין ת'שכל?
Logout מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-03-08, 14:32   #13
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Logout
יאללה שתוק שתוק כבר...
איתן אחד המישתמשים האיכותים פה בפורום...
אתה יודע כמה מאמרים הוא היה מתרגם ומביא לפה?
כמה הוא עזר לאנשים??
מה אתה מזיין ת'שכל?
תרגיע את הדיבור שלך ילדון לא פניתי אליך ולא דיברתי אליך שמגיע לי דיבור כזה
אבל אני לא מצפה מכלום מחסר כבוד שכמותך
ישן 03-03-08, 14:36   #14
Yoshi-Moto

הסמל האישי שלYoshi-Moto

ציטוט:
כולכם ?

עברתי על כל השאכול ולא מצאתי בכלל שפניתי אלייך, מה מה קשור הטיעון הזה? אמרתי שלא התייחסת בכבוד? אמרתי שכולם הגיבו והסתלבטו בגלל שהוא מFXP ולא נתנו לו אפשרות להשתלב מראש.

Eitan Davidovich
עוזר גם בפייסבוק.

ישן 03-03-08, 14:49   #15
BBoyabon
חבר פעיל

ציטוט:
עברתי על כל השאכול ולא מצאתי בכלל שפניתי אלייך, מה מה קשור הטיעון הזה? אמרתי שלא התייחסת בכבוד? אמרתי שכולם הגיבו והסתלבטו בגלל שהוא מFXP ולא נתנו לו אפשרות להשתלב מראש.
אני לא היסטלבתי ולא אמרתי כלום עליו להפך רק החמאתי לו ואני מסכים איתך בזה שאף אחד לא נתן לו אפזרות להישתלב בגלל שהוא בא משם
אבל שיסים זיין הוא בסוף ימצא את המקום שלו שיעשו לי טובה כולם פה עשו פדיחות בהתחלה שיתאמנו
זה לא משנה אפילו אני פעם רציתי ריבועים כמו של מייקל לואיס אני שם זיין על מישהו פה?

או שכמו הילדון הזה לוגאוט בא ופותח עלי את הפה המגעיל שלו ומדבר אלי בצורה מגיעלה למה מי הוא אני שם זיין על מטומטמים כאלה? אתה חושב ? אם הילדון הזה היה רואה אותי הוא לא היה פותח מילה אחת את פה שלו יש פה מין אחווה בפורום הזה של כל מיני חנפנים וכן לדעתי אתה אחד מהם אני לא ישקר לך אני אומר לך בפנים(כמה שאפשר בפנים ) את מה שאני חושב עליך זה הכל

מצידי תישנא אותי הכל אין לי בעיה לפחות דבר אחד טוב אני יכול להגיד עליך שאתה מדבר איתי למרות שאני לא בדיוק טיפוס שיודע לדבר יפה ומכבד אותי ואני מעריך אותך על זה