|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי לימודים מיבחנתי היו ביזבוז זמן טוטאלי אם הייתי חוזר אחורה הייתי עוזב בצפר בכיתה ט כל הידע שיש לי זה מעצמי ולא מהחרא של בצפר ואני מצליח מצויין בלי הלימודים
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
הוא רוצה להגיד שאתה מדבר שטויות ואם הוא לא אז אני... עשה לי טובה כמה ששונאים לימודים יש ילדים שאוהבים ואני אחד מאלו ששונאים ללמוד כמעט את כל המקצועות אם הייתי יכול היית עוזב את בית הספר אבל להגיד לי שזה לא הביא לי כלום ? כמה שאני שונא לקום בבוקר שונא ללכת שונא לחכות לשעה אחרונה אם יש ביטול ועוד אלף דברים אני עושה את זה ויודע מה אחי ? אני לא מתחרט על שנייה אחת מכל הדברים האלו כי דוגרי מחשב כדורגל חדר כושר כל אלו לא יביאו לי את הפרנסה אחרי הלימודים וכל אלו לא יביאו אוכל לילדים שלי שיוולדו בעזרת השם בשביל זה יש לך מוח להכיל את מה שאתה לומד בבית הספר לסיים עם תעודת בגרות ולמצוא עבודה אחרי זה שתוכל להתפרנס כמו בן אדם למצוא לך מישהי ולפרנס גם אותה ולהביא איתה ילדים ולפרנס גם אותם אחרי הכל זה השאיפה של כולם כמעט בחיים להיות שמחים עם המשפחה. מוטי חבל אחי כמה שזה קשה וראית גם אני שונא בדיוק כמוך ללמוד אבל אין מה לעשות אהבתי מאוד את התגובה של RKK תסמן לך למה אתה ניגש ותעשה את זה ואת השאר תשלים. תלמד אחי זה ישתלם לך בסוף חבל שסתם תאכל חרא אחרי זה.... (ואל תצא מנקודת הנחה של כאילו 'אין לי תעודת בגרות...בסדר... נמשיך כבר איכשהו בחיים נמצא כבר משהו יסתדר' חבל אחי כי החיים דוגרי לא באים לטובתך אף פעם תמיד קשה בחיים וככה צריך.)
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יחזור ללימודים לעולם לא משנה מה יקרה אני מצליח בלי לימודים מצויין
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
חיי חברה זה כבר משהו אחר אתה בא לבית הספר כדי ללמוד חברה זה דבר שנלווה לזה ואתה בוחר את החברה שלך זה ממש לא קשור... לגבי השפלות ממורים ? אני חושב שאתה די מגזים סלח לי אם לא אבל אני עדיין חשוב שאתה מגזים מאוד. מכבדים אותך ? יש לך סיבות לקום בבוקר ? עוד הגזמות ? מה נהיית במאפיה שמכבדים אותך ? כאילו מה הסיבה שמכבדים אותך כי הפסקת ללמוד והתחלת משהו אחר שמה שבטוח הוא לא יכניס לך הרבה שכל לראש לדעתי שוב סלח לי אם אני טועה. אתה מצליח כרגע בלי לימודים כי אתה לא צריך אותם עוד כמה שנים נראה מה יהיה עד אז תהנה... ודרך אגב סתם לא מכליל או משהו באמת אבל סתם לידע כללי שלי לפי שאר התגובות שלך והדיון השני ועוד דברים שראיתי אני יכול להבין מזה שאתה לא בחור של לימודים אתה בחור של יותר עצבני מכות שם זין על כל העולם רוצה רק לקבל כבוד ומרביץ למי שלא נותן או בקיצור בשפה של היום אתה מין ערס...? שוב סליחה אם אני טועה סתם לידע כללי.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השפלות מי מורים אתה הייתה בבצפר שלי ? למדתה ב כיתה שלי שאתה חושב שאני מגזים חתיכת חוצפן אין לך שום זכות לבקר אותי בשום צורה לא לגבי ההחלטות שלי ולא לגבי מה שעברתי בבצפר אני עומד מאחורי כל מעשה שלי ומאחורי כל דבר שאני עושה או שעשיתי לא מכבדים אותי כי אני עומד על שלי ושומרים מרחק עלי אף אחד לא תופס יותר טרמפ אף אחד ועוד דבר חיי חברה זה משהו אחר ? אני לעולם לא השפלתי בנאדם ודרכתי על בנאדם שהיה חלש לעולם ! אתה מה אתה מבין ביכלל ? מה אתה עברתה בחיים שנותן לך תזכות לימתוח עלי ביקורת פה אה? מה שאני עברתי אף אחד כאן בפורום הזה של הצפונבונים פה לא עבר ואת זה אני אומר במאה אחוז
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
מה יצא לי מלהתחנף בפורום? אני בחיים לא אראה אותם בעיניים שלי, לא יצא לי כלום מהחנופנ הזאת, אסור להחמיא לבן אדם? תבין יש מחמאה ויש חנופה. ההבדל הוא שבחנופה יש אינטרס, ולי אין שום אינטרס
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש הבדל בין להחמיא לבין להחניף אתה פשוט חנפן ואני לא יעזוב אותך עד שתפסיק כבר להיות קרציה ולדכא כול פוסט שלא טוב לך בעין ולהיות פעיל בכל טוב סתמי אבל שכן ניראה לך טוב לעין אתה בדיוק כמו אנטון
![]() |
![]() |
#10 | |
|
![]() ציטוט:
ואיזה אשכול הרסתי? שכולם נכנסו בsave us~~? זה לא לדכא, זה פשוט להיות בן אדם, כולכם התנהגתם כמו קקות ואתה לא יכול להגיד שלא.
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחזור לאותו אשקול ותיראה איך אני הגבתי ואז תגיד כולכם אני מדבר בכללי אתה פשוט מדכא ! כמו אנטון דכאוני לא יודע ל מה יש לך את האופי המבאס הזה! חאלס בדיוק כמו שארבל בא ניכנס לפורום סוף סוף תיגמר האנרכיה פה תאכלס זה עד כדי כך מפריע לך ? בוא תראה לי תגובה שלי שלא היתיחסתי בכבוד למישהו פה אפילו שדיברו אלי לא יפה והיתעלמתי
![]() |
![]() |
#12 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
איתן אחד המישתמשים האיכותים פה בפורום... אתה יודע כמה מאמרים הוא היה מתרגם ומביא לפה? כמה הוא עזר לאנשים?? מה אתה מזיין ת'שכל? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל אני לא מצפה מכלום מחסר כבוד שכמותך
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אבל שיסים זיין הוא בסוף ימצא את המקום שלו שיעשו לי טובה כולם פה עשו פדיחות בהתחלה שיתאמנו זה לא משנה אפילו אני פעם רציתי ריבועים כמו של מייקל לואיס אני שם זיין על מישהו פה? או שכמו הילדון הזה לוגאוט בא ופותח עלי את הפה המגעיל שלו ומדבר אלי בצורה מגיעלה למה מי הוא אני שם זיין על מטומטמים כאלה? אתה חושב ? אם הילדון הזה היה רואה אותי הוא לא היה פותח מילה אחת את פה שלו יש פה מין אחווה בפורום הזה של כל מיני חנפנים וכן לדעתי אתה אחד מהם אני לא ישקר לך אני אומר לך בפנים(כמה שאפשר בפנים ) את מה שאני חושב עליך זה הכל מצידי תישנא אותי הכל אין לי בעיה לפחות דבר אחד טוב אני יכול להגיד עליך שאתה מדבר איתי למרות שאני לא בדיוק טיפוס שיודע לדבר יפה ומכבד אותי ואני מעריך אותך על זה
![]() |