|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חולר עליך איתן, טעם ראשוני זה דבר חשוב. היא יכולה לקחת את המתנה הזולה הזאת, ולחשוב על זה כאיך יראה כל הקשר בעתיד... זול ומכוער עם שערות של דובי ושוקולד קשה ומקולקל.
אני דווקא במתנה הראשונה הייתי משקיע טוב, בשאר פחות.
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ולפותח הופסט אל תשכח יין אדום חצי יבש,תשקיע באווירה יותר חשוב מכל משהו חומרי.
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
רושם ראשוני זה דבר מאוד חשוב אם תביא לה מתנה ב-40 שקל איזה רושם היא תקבל ? וואלה זה היא תבליג אבל בכל זאת תמיד ישאר לה בראש איזה מניאק עה ככה הביא ככה אני גם חושב שיש צורך להשקיע מאוד במתנה הראשונית כי זה מצביע על המטרות על הרצינות על מה אתה מרגיש המתנות אחרי כן בסדר זה דורש גם השקעה אבל לא צריך להגזים גם היא יודעת שיש גבול לדעתי. דרך אגב אחי אתה אומר פסטה רוטב עגבניות וקציצות בשר מתאים ? :O ובסוף עוגה קינוח ...
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
אבל כשמגיע יום כמו יומולדת/יום אהבה/נישואין/שנה ביחד... אז פותחים קצת ת'ארנק ומשקיעים. אתה יודע בנות אחר כך יושבות ומנתחות הכל. ברגע שאתה קצת מועט יכולת (חייל/סטודנט/ללא פרנסה) אז הבחורה תדע למה לצפות בזמן הזה, ובטח שלא לטבעת יהלומים. ועל זה נאמר, העיקר האהבה.
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט: