|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() בלבול מושגים גדול.
פחמימה מורכבת/פשוטה: מתייחס למבנה הכימי של הפחמימה. לכן, אורז רגיל הוא בפירוש פחמימה מורכבת כי הוא מכיל עמילן. פרוקטוז/סוכרוז/לקטוז וכדו' יקוטלגו כפחמימות פשוטות. אינדקס גליקמי גבוה/נמוך: בד"כ פחמימה מורכבת היא בעלת א"ג יותר נמוך מפחמימה פשוטה אבל זה לא מחייב. אורז למשל הוא פחמימה מורכבת עם א"ג יחסית גבוה. אורז מלא הוא פחמימה מורכבת עם א"ג נמוך כי הוא מכיל סיבים שמאטים את הספיגה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Dec 2007
הודעות: 811
גיל:: 16
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() ציטוט:
ונראה לי אני אאמץ את ה - באגט מחיטה מלאה+כףטחינה+4 פרוסות פסטרמה - אפשר להוסיף עוד משהו ? זה בסדר כן ?
__________________
אין לי חתימה ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() עדשים זה יותר מקבוצת הקטניות.
מכילים הרבה חלבון זה לא מקור טוב כול כך לפחמימה.
__________________
knowledge is power ![]() |
![]() |
![]() |