|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה חושב שאם תעשה כמוהו תגיע לאותם תוצאות ? לכל אחד יש גנטיקה שונה. תלמד להכיר את הגוף שלך ואתה תבין לבד איך מגיעים לתוצאות כאלו !
![]() |
#43 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
תוסיף שוב ואני יאשר או שאני יוסיף אותך..
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
ציטוט:
![]() |
![]() |
#46 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() עשה טובה וגם כל השאר שרוצים קוביות כמו סיקס פאק...
כמו שאומרים לכם לעשות חיפוש על תוכניות אימונים קריאטין אבקות חלבון וכו' תכתבו בחיפוש סיקספאק ותמצאו תשובה למה שאתם מחפשים וזהו... חאלס לפתוח על זה דיונים זה כבר הורס את העיינים ! אתה רוצה לעבוד על הבטן ? תעבוד אין משהו מיוחד אתה יכול לחזק אותה אבל זה לא יתן לך כלום גנטיקה זה מה ששולט בבטן אין לך גנטיקה כל כך טובה ואתה מצפה לקוביות כמו של אלון ? נדפקת וזהו. דרך אגב כל אלו שרוצים להוסיף אותו למסנגר (כל העולם) אם הוא לא אישר אתכם למשך זמן מה אני מניח שפשוט לא מתאים לו שכל העולם יהיה לו במסנגר, חשבתם על זה ? תניחו לבן אדם מסכן באמת שכבר צריך לרחם עליו...!
![]() |
#47 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
תערוך ותכתוב סיקס פאק בימקום P: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
חבר פעיל
|
![]() איך הוא עובד על הבטן?
הוא מתקשר אליה ומבקש לבדוק האם זורם לה מים מהברז..ואז אומר "למה מה ציפית שיזרום-קולה?!?!?!חחחחחח!!!!!" ככה הוא עובד עליה.
![]() |
#49 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1) גנטיקה טובה (אם יש לך אז מזל טוב אם לא אי אפשר לשנות ותחייה עם זה) 2) היפרטרופיה (כמו כל שריר ושריר בגוף) 3) אחוז שומן נמוך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
|
![]() סיקס פאק יש לי טיול שנתי עוד שבוע בוא נעשה עסק אתה תלווה לי 4 קוביות אני יביא לך בינתיים חצי בייספ וכשהטיול השנתי ייגמר אני יחזיר לך 6 קוביות ( ריבית )
הולך? בכל מקרה 3 דברים בשביל בטן: 1) אחוז שומן נמוך 2) גנטיקה 3) אימונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
חבר פעיל
עוסק ב:: אאני עוסק בעיקר בסמים.
חדר כושר: ספורטוב
|
![]() תאכלס זה גנטיקה אין מה לעשות
התרגילים מגדילים את השריר לא מעצבים אותו מה קשובע על העיצוב זה הגנטיקה. ברור שאתה יכול לעקוף אותה עם סטרואידים אבל כבר תלוי בך |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() בדד אלך גם תפילה אין לי בדד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |