|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() גם בגיל 12 הוא היה מזדיין? כי זה הגיל שהוא עזב את ישראל,והוא לא אמר כזה דבר הוא פשוט אמר שהוא לא רוצה לשרת בצה"ל על מנת שלא יפגע לו בקריירה ובמידה שלא יתנו לו ללבוש את מדי נבחרת ישראל הוא ישחק בספרד אבל ההעדפה הראשונה שלו היא כמובן ישראל וגם את זה הוא לא אמר ואפילו לא אבא שלו אלא "מקרובים" אליו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא יכול לעשות שרות לאומי כמו בן סער אולי זה יהיה לו טיפה אבל ממש טיפה קשה אבל הוא יכול ליתרום בדרכים אחרות פי10 מאשר הוא היה תורם בתור גובניק והוא כן אמר את זה אני לא מדבר סתם
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן הוא משחק בבארסה ב', שיחק שנה שעברה אם בוז'אן קרקיץ וגובאני דוס סאנטוס החברים הכי טובים שלו, הוא סיפר בכתבה עליו שהם באים כל יום שבת אליו לאכול ג'חנון וביצה.
אני אישית רואה את הגולים שהוא מכניס והוא מכניס גול כימאט כל משחק, שחקן אדיר, הוא יעלה לבוגרים עוד שנתיים בקצב הזה, הוא בגיל שלי הזין הזה! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() [quote=flikeron]כן הוא משחק בבארסה ב', שיחק שנה שעברה אם בוז'אן קרקיץ וגובאני דוס סאנטוס החברים הכי טובים שלו, הוא סיפר בכתבה עליו שהם באים כל יום שבת אליו לאכול ג'חנון וביצה.
אני אישית רואה את הגולים שהוא מכניס והוא מכניס גול כימאט כל משחק, שחקן אדיר, הוא יעלה לבוגרים עוד שנתיים בקצב הזה, הוא בגיל שלי הזין הזה! ![]() חחח ואלה לא ידעתי את זה שהם אכלו ג'חנון אצלו-לפי דעתי שנה הבאה הוא עולה לבוגרים. |
![]() |
![]() |