|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
פעם חשבו, שגברים הם אנליטים ונשים אמוציונליות והיום רואים גם מזה וגם מזה, אז תפסיק לשלול כל גישה אחרת מזו שאתה מכיר וצא כבר ממערת הפרימיטיביות שלך ואם אמא שלך לא הכינה לך שניצלים טעימים שהיית קטן, זה לא סיבה לפרוק את זה כאן בפורום. בשביל זה יש פסיכולוג! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() hell hath no fury like a female bodybuilder scorned
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
אני מתה על התגובות שלך תאר לעצמך, אייך הייתי מגיבה אם הייתי בסייקל! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
|
![]() ציטוט:
שיטת מישל :דקור אותו דרך המסך ! ![]() ![]() ![]() דרך אגב נשמה ,יש תמונות שלי בזירת הגולשים ,אני אשמח לשמוע את דעתך.
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
איפה זה זירת הגולשים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
לא לא ,בפורום זירת הגולשים ,אני אספק לך לינק וזהו: http://www.israelbody.com/showthread.php?t=42421 http://www.israelbody.com/showthread.php?t=42513 יש תמונות טובות יותר ,וטובות פחות מה שחשוב זה איך יראה בסוף החיטוב (עוד 5 שבועות כוס עומו ! )
![]() |
![]() |
#7 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
יש לך פוטנציאל ללא ספק תמשיך בדרך שלך - תעשה אותנו (המבוגרים) גאים עם כל ההצלחה שבעולם! |
|
![]() |
![]() |