ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-03-08, 15:23   #1
Mr.Bazooka
IsraelBody VIP - חבר יהלום

ציטוט:
פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
זהו שלהיפך. דווקא ה"ג'ובניקים" הם אלה שמבזבזים את רוב הכסף שלהם. קרבי אתה יוצא פעם בשבועיים שלושה ואין לך כ"כ איפה להוציא את הכסף, אתה בשקט יכול לחסוך 500 שקל בחודש מתוך ה750 שקל שאתה מקבל. לעומת זאת ג'ובניק שלא תמיד יכול לעבוד כי לא תמיד מקבלים אישור עבודה, מוציאים די הרבה כסף מידי יום.

מה גם שיש ג'ובניקים שחוזרים פעם בשבוע-שבועיים הביתה.. שלא נדבר על אלה שבקורסים ממושכים. קיצר אי אפשר פה לעשות אפליות, או שכולם או שאף אחד.

בנוגע לכסף של המדינה, כן יש כסף למדינה אבל הוצאה של 4 מיליארד שקל בשנה זה לא משהו שאפשר לעבור עליו ככה סתם.. תאמין לי שאני הבנאדם האחרון שאתנגד לחוק הזה, אבל לצערי לא נראה לי שזה ריאלי.
כן גם אני חושב שזה לא יצא לפועל אבל מה תגיד על הג'ובניקים האלה שיש להם ימבה פטורים יומיות על ימין ועל שמאל
שאין להם בעיות כלכליות וסתם רוצים להעביר בית זונות להם לא מגיע..לעומת זאת לחייל קרבי שמקריב את גופו
למען המדינה מגיע הרבה יותר.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי The-Two צפה בהודעה
במילה אחת אתה מלך.
[quote=Eldar Azulay;970410]שתוק שתוק אתה לא העלאת תמונות בכלל ואני שם עליך אלף זין מפגר
אני לא 53 קילו אני זין מצוץ בתחת טוב
Mr.Bazooka מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-03-08, 15:25   #2
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Mr.Bazooka
כן גם אני חושב שזה לא יצא לפועל אבל מה תגיד על הג'ובניקים האלה שיש להם ימבה פטורים יומיות על ימין ועל שמאל לאוכלי חינם האלה מגיע?
זה לא משנה אם חייל עושה יומיות או אם חייל סוגר שבועיים, בסופו של דבר הוא מקבל את אותו הכסף. החייל שעושה יומיות במידה והוא לא מקבל אישור עבודה והוא לא עובד מבזבז הרבה יותר כסף מחייל שעושה חמשושים ובגלל זה הוא כן צריך את הכסף הזה - למה מה אתה חושב ממה הוא יחיה? מה320 שקל המזדיינים האלה?

וכן אני מסכים איתך שחייל קרבי צריך לקבל יותר, בגלל זה גם אם תשים לב קרבי מקבל פי 2 מחייל לא קרבי. הבעיה היא ש320 שקל לא משנה באיזה תנאים אתה חי זה לא מספיק.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה