|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ישראל לא מעוניינת בפרופגנדה, מה לעשות מדינת בננות שלא אכפט לה מעצמה (יענו רק להרוויח יותר ולהסתלק לאמריקה אם משהו יקרה חס ושלום). החיילים שלנו זה החיילים "סלחניים" - כל מה שאתה רואה זה פשוט כי התקשורת שלנו שמאלנית רצח + התקשורת העולמית שהיא פרו טרוריסטית ואיסלמית (הייתה כתבה בידיעות 24 שעות אתמול על ה- BBC איך שהיו שמה שידורים פרו איסלמיים שלפיהם יש להשמיד אותנו וכו"...). תאמין לי שכל זה קורה רק בגלל שלמדינה שלנו אין פרופגנדה, אין תקשורת פרו מדינית. סתכל תערבים (יענו אני לא יוצא על ערביי ישראל) בתקשורת שלהם הם תמיד צודקים, ישראל היא תמיד חר* ועוד... למה שאצלנו לא יהיו ערוצים שאנחנו תמיד צודקים וקצט ימניים יותר?
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() טרור זה עדון בוש !
וכנראה גם 11 בספטמבר זה בוש ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() התקשורת היא המציא יעיל ביותר !
תקשורת פנים : קודם כל בוא נודא שאין לנו תקשורת חופשית יש אנשים שמושכים בחוטים ! כל הבעלים הם תאגידנים עם אינטרסים שברגע שהם לא עושים רעש נחתמת להם עוד עסקה ולכן צריך לפרק את כל הבולשיט הזה ! אשכנזים שמאלנים ומנותקים מהעם ! כן וצריך להגיד את זה ! יש כאן קרטל ! של אינטרסנטים שקשורים אחד בשני והוא מכיר את זה וזה מכיר את ההוא וככה נוצרת לה מדינה מושחטת החל מהתקשורת שמרמה אותנו ולא מציגה את התמונה מלאה ! ויש מלא דוגמאות (אם תרצו אני יתן) תקשורת חוץ: נכון אנחנו לא יכולים לחסום מה שיוצא מהארץ אנחנו לא קובה או סין ! ולכן אנחנו צריכים להזרים כוח אדם ולצמד אל הכתבים האלה מהרשתות הגדולות ולתת להם קייסים ! להעסיק אותם בדברים טובים לנו ולא לחכות שהגייס החמישי יספק להם כותרות למי שמבין קצת בתקשורת המונים יודע שהכל סובב סביב כסף וכסף זה רייטינג , ורייטינג זה סיפור טוב ! ולכן צריך לעשות משהו !