|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שינסה סוגי ספורט ..חוגי שחייה או טניס וכאלה אפילו איגרוף תאילנדי אולי
סוג ספורט אחד לפחות הוא חייב לאהוב הוא צריך פשוט להחשף אליו... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() החוק במדינת ישראל שונה. ילדים מתחת לגיל 14 יכולים להתאמן בחדר כושר בתנאי שיש שם מדריך שעבר הכשרה לאימון ילדים.
אם אתה מכיר מכון שיש בו מדריך שמוסמך לאמן ילדים מתחת לגיל 14 אני מציע לך ללכת לשם יחד עם אח שלך. אין כמו פעילות משותפת שתגרום לו למוטיבציה. תחשוב כמה אחים קטנים זוכים ללכת עם אח שלהם הגדול (תרתי משמע) לבילוי משותף / עיסוק משותף/ חוג משותף....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כן..אני אחפש באמת, פשוט כשקשה לו הוא מתייאש, וזה פשוט חבל.
זה לא רק ישפיע על הגוף שלו, אלא גם זה ישפיע על האישיות שלו במשך הזמן..חבל. ואני רוצה לתת לו פוש בהתחלה, ואחרי זה שהכל יהיה תלוי ברצון שלו, שרק ינסה לפחות. Yoshi-Moto: כנ"ל גם הוא, אני מנסה להפחית את זה ממנו כמה שיותר.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם תלך איתו לפחות בתקופה הראשונה אז הוא ייכנס לזה. כמו שאתה יודע הבעיה היא להיכנס למשטר של אימונים. אחכ זה כבר חלק ממך
אז אל תלך איתו רק פעם אחת אלא תהפוך את זה להרגל של שניכם |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מזדהה איתך גבר-גם אני חפרתי לאחי להתאמן במכון כושר ים זמן עד שזה תפס ברגע שהוא יבוא איתך במשך חודש רצוף הוא כבר יאהב את זה ויתמכר לזה וילך לבד-הייתי צריך לקחת את אחי מהאזון ועכשיו הוא מורעל רצח ולא מפספס אימון-תיהיה עקשן בסוף זה ישתלם לו והוא יודה לך!
|
![]() |
![]() |