|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה עצה ממני:
תחמם את המחבת על אש בנונית, תוסיף רוטב סויה (עשיר בחלבון) וכמו תחליף לשמן תמשיך הלאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
סויה כן אבל רוטב סויה יש בזה הורמון נשי ומלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא נתרן ככה שזה ממש גרוע לפי דעתי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
אחראית תזונה ותוספים.
תאריך הצטרפות: May 2006
הודעות: 3,294
גיל:: 24
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() ברוטב סויה יש המון נתרן.
אתה יכול באמת להישמש בתרסיס שמן , בנוסף בשביל שיהיה טעם אתה יכול לקחת בצל ,גמבה ,עגבניה ולחמם אותם על המחבט במים כמו ירקות מאודים ואפילו כמו טיגון בלי שמן הירקות מוצאים נוזלים וכך לא נישרפים וכמובן תוסיף מים שצריך , ואז תוסיף את העוף כמו מוקפץ
__________________
mmm |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ככה אני עושה, רק שיש לי שיטה לא רע אני לוקח תאגודל וסותם את הבקבוק של השמן זית, הופך חזרה ומה שנשאר על האגודל אני מורח על המחבת... זה יוצא ממש קצת ומספיק כדי שלא ידבק ^_^ אבל כן לשים עגבניה ובצל על המחבת זה טעים בלי קשר לנוזלים שעוזרים.. |
|
![]() |
![]() |