|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כשרושמים משקל מסונן 112 גר', אז כוללים את משקל הקופסא שהוא לא זניח בכלל. אם תשקלו את תכולת הקופסא לאחר סינון, תגלו שהיא מכילה כ80 -85 גר' מוצר. כלומר בחישוב מהירכ-23 גר' של חלבון, 10 גר' פחות ממה שציינת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
גם אני הייתי כעוס כי הייתי משוכנע שהנה יש לי על הצלחת 30גרם + מה שהייתה אשליה.. אבל אתה צודק לגבי המחיר. דרך אגב מי שקונה טונה של שופרסל (27.6 גר' חלבון) אז המחיר שלה עלה בשקל וחצי לרבעייה בחודש מ13.5 ל15. חבל שאין רביעיות של ויליגר, זה 28 גר' חלבון ואחלה טעם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בונה אפשר לתבוע אותם על זה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וגם באבקות חלבון יש טריק דומה, למשל סקופ של אופטימום גולד, זה רק 25 גרם, במקום 31 ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה לא רציני אה אחי ?
זול ? הכי נוח זה נכון אבל ממש לא זול גבר אתה מתכוון לקחת כל יום 3-4 סקופים תחשב שוב אם זה זול... עדיף כבר קוטג חצי אחוז שומן גם יותר חלבון גם יותר זול או טונה :p...
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
קוטג' עולה משהו כמו 6.20 ל25 גרם חלבון. באבקת חלבון אני משיג 6 גרם חלבון בשקל, זאת אומרת שב6 שקל יש לי 36 גרם חלבון. אנשים מסתכלים על המחיר ואומרים וואו זה הרבה אבל הם לא מבינים שזה מחזיק הרבה זמן ואם תחשב כמה כסף אתה מוציא על ביצים\קוטג'\טונה אתה תראה שזה יוצא הכי משתלם.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() בתאלכס נראה לי הכי משתלם במסה זה חלב 1% 5 שקל בערך לליטר ומשהו כמו 30 גרם חלבון 50 גרם פחמימות 10 גרם שומן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |