|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה כל היום אומר לעצמך שאף בחורה לא צריכה אותך בחיים שלה, שאתה לא מיוחד, שאין בך שום דבר שבחורה תרצה להכיר וכו' - אז בסופו של דבר אתה באמת מתחיל להאמין בזה - ומה הפלא שאתה מפחד לגשת לדבר עם מישהי או מרגיש האאוטסיידר?. למה שלא תזין את עצמך ברגשות חיוביים במקום?, "אני גבר מושך, אני אוהב את עצמי, אני יכול לגשת ולדבר עם כל בחורה בכל שניה נתונה," תכין לעצמך רשימת משפטים כזו, תגיד אותם לעצמך כמה פעמים ביום, ובסופו של דבר אתה באמת תתחיל להאמין בהם -וכשהאמונות שלך ישתנו - החיים שלך יהיו שונים לגמרי. אגב, זה נקרא אוטו סוגסטיה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
כללי:: אני שמנמן מגניב
עוסק ב:: להתבטל
חדר כושר: בולבול
|
![]() ציטוט:
ולפותח הפוסט, תקשיב קורים הרבה מקרים דומים ובגלל זה הבנתי שלא צריך להקשר אף פעם לאיזה מישהי אחת ולהשתדל שלא להדלק על אף אחת כי כמעט תמיד זה מגיע למצב נאכס כזה, ואצלי זה כמעט תמיד פשוט לך תתחיל עם בנות וזה עזוב אותך איזה ידידה פשוט תגיד לעצמך זהו לא אכפת לי ממנה בכלל יש עוד מיליון בנות ותשתדל שזה לא יקרה עם אף אחת. שתדע לך בנות זה עם זבל. ובמיוחד אלה עם הביטחון עצמי שלהן שבטוחות שבגלל שהן כוסיות מגיע להן כל העולם שיזדיינו תאמין לי הכי טוב לתת להן זין ושילכו כוסעמק
![]() |
![]() |
#3 | |
הושעה
|
![]() ציטוט:
![]() |