|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ציוד שיתאים לך זה שניי דאמבלים קצרים עם לפחות 40 קילו של צלחות.
כל עסק אמור לעלות משהו כמו 300 4 צלחות של 1.25, 4 צלחות של 2.5, 4 צלחות של 5. זה יוצא 35 קילו ו+ המוטות סה"כ 40 קילו. זה להתחלה.. בקשר לתרגילים יש אינסוף שאפשר לעשות עם דאמבלים. ספה גם תהיה מומלצת... אם אין לך אפשרות להשיג יש איזה טריק עם המיטה. בהצלחה איש
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אחי השתגעעת? איך אני ירים כאלה משקלים??
אז בפעם השלישית,אני שוקל 47 קילו!! (אני לא מתפאר בזה שאני נראה כמו אנורקסית אלא אני מתכוון לזה שאני קטן והרבה יותר חלש מהחבר'ה פה,אז קחו את זה בפרופורציות) חשבתי לקנות ספה... ומזתומרת "טריק עם המיטה"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() טוב אני מבין שהספיק לכם...
"עזרתם" לי מאוד ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוויייי הוא הסביר שאתה קונה 5 של 1.25 ק"ג 5 של 2.5 ק"ג ו5 של 5 ק"ג , תתחיל רק עם המוט אם אתה ממש מצב קיצוני, תוסיף 1.25 בכל צד, לאט לאט תוסיף ותוסיף. 40 ק"ג בסה"כ זה כמעט מינימלי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
מאמר?? כולה שאלתי שאלה יש פה בממוצע איזה 8 חברה שמשוטטים בפורום ורואים הודעה חדשה
אבל אין להם כח לענות...למה?? כי כל המתחילים הטמבלים האלה לא טחנו מספיק מאמרים. אבל איזה קטע..קראתי מאמרים ומספיק. נחש מה?? לא עזר לי,חוץ מטיפטיפה יותר ידע. אני לא הכרחתי אפחד שלא רוצה לענות לבזבז מזמנו היקר,פשוט אני יודע שיש פה אנשים טובים שכן יכולים לעשות מאמץ ולענות. מה אתה עושה בפורום אימונים אם לא לענות לשאלות של חבר'ה בתחילת הדרך?! בדיוק כמו שאתה היית והיה לך קשה,ככה זה לכל ה"מתחילים" שלא "קוראים מאמרים"(ה' ירחם על נשמתם! הם לא קראו מאמרים!! בא נתלה אותם!) קיצר אני לא שאלתי שאלה פשוטה כדי שבנאדם כמוך יתנשא עליי רק בגלל שיש לו יותר ידע ונסיון. ובאופן כללי,אני יודע שזה מעצבן פה הרבה חבר'ה שאני מרגיש שווה בין שווים אבל מה לעשות זה שאני בתחילת הדרך,או זה שאני רזה ממש לא אומר לגרום לי לפחד להביע את הדעה שלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טוב אז כמו שמישהו אמר כבר לפניי... קנה 2 דאמבלים עם 40 קילו צלחות...עכשיו אתה אומר מה?!? 40 קילו????@!@@# אבל אל תדאג יבוא יום ואתה תצחק על המשקלים האלו...
אז תקנה תתחיל לעבוד... תתחזק... והכי חשוב... כל הזמן אתה מתלונן שאתה קטן ורזה והכל... פשוט תתחיל לאכול... עזוב אותך לעלות נקי... במצב שלך פשוט תאכל כל מה שבא(בלי הגזמה כן?) שמור על עצמך תאכל גם דברים בריאים אבל אל תדפוק חשבון! בא לך פיצה לך תאכל גם אם זה אומר מגש שלם... תתחיל לעלות משקל זה נורא! בן 16 שוקל 48... יש ילדים בני 16 שוקלים כמוך וחצי.. אז פשוט תאכל...p: מקווה שעזרתי |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמין לי שAmit הוא בנאדם טוב שיכול לעזור לך המוןןן רק אנשים פה לא אוהבים שאנשים באים בגישה שחייבים להם משהו ומבקשים בקשות כמו "תכינו לי תוכנית אימונים שתגרום לי להיות גדול וחזק" " אני שוקל 11 וחצי קילו (לא כולל בגדים), מה לעשות ?" "תכינו לי תפריט תזונה" אי אפשר לבקש כאלה דברים. שאני באתי לפורום הזה קראתי את כל המאמרים שיש ו90 אחוז מהשאלות שלי כבר ידעתי . תאמין לי שאנשים פה יעזרו לך .. ואם אתה עדיין שואל דברים כאלה כנראה שלא קראת מה שצריך ! בגלל שאני נחמד, בוא אני יעזור לך קצת בכל זאת. אם אתה מתחיל באימונים, כדי להרגיל את הגוף לאימונים אתה צריך תוכנית שנקראת FBW. זה אומר : FULL BODY WORK, כל אימון, אתה עובד על כל שריר בגוף. זה אומר שאתה צריך למצוא תרגיל לכל שריר ושריר בגוף, לשריר גדול (חזה גב רגליים) תעשה 6 סטים (נכון?) ולשריר קטן ( בייספס טרייספס כתפיים תאומים בטן) תעשה 2-3 סטים. כאן תוכל למצוא תרגיל לכל שריר . http://www.exrx.net/Lists/Directory.html תעשה בין 8-12 חזרות בכל תרגיל. בהצלחה איש!
![]() |
![]() |
#9 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אז קיצור במקומך היתי אומר תודה רבה לPsychopath שעזר לך ממש יפה למרות השאלה והיתי הולך לקרוא שוב מאמרים זה חשוב שתבין את כולם.. vbmenu_register("postmenu_138316", true); |
|
![]() |
![]() |