|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כי אולי אני רוצה לקחת עכשיו אני עושה אירובי ואני הורג את עצמי עם זה ואני מפחד לרדת במסת שריר מה אני יכול לעשות? העם כדאי לי לקחת שורפי שומן זה עוזר בכלל?
תודה לעוזרים!!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יכול לעזור בקשר למסת שריר שתרד, כי אני לא מבין בזה,
אבל אני כבר כמה ימים לוקח Lipo 6 ומרגיש יותר אנרגיה באימון. גם חם לי יותר מהרגיל, נראה לי שזה מעלה את הטמפרטורה או משהו (או שאולי אני סתם חולה). |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יש לך את השורף שומן של MUSCLETECH קוראים לו HYDROXYCUT הוא בין הטובים שיש. אתה יכול לקחת אותו ביחד עם LUKGIC וככה אתה תשרוף שומן ולא תאבד מאסת שריר ההפך תוכל אפילו להוסיף.
יש את הערכה הזאת אתה יכול למצוא אותה גם ב 40$ דולר ואם המצב של הדולר זה לא הרבה פלוס מינוס משלוח זה 50$ בערך 150-200 שקל למוצר מעולה. אני משתמש בזה כבר שבוע וחצי לפי ההוראות בנתיים נראה שיש תוצאות. תבדוק אפילו אם יש פה בחנות של האתר את המוצרים אפילו יותר טוב. http://www.i-supplements.com/shreddedstack.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() Black Code ? יש לך אייסי? אחי
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() תגידו השורף שומן הידרוקסיקט Hydroxycut הוא שורף שומן טוב?
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() למה פה אף אחד לא יכול לעזור לי???......
![]() |
#8 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
1 הידרוקסיקט הרגיל..קופסה לבנה..(זה סתם חרטה) ויש 1 שהשם שלו זה הידרוקסיקט (הארד-קור) משהו כזה..זה הרבה אומרים שהוא פצצה.יש לו הרבה מרכיבים טובים. יש גם הרבה המלצות טובות על טרמו קאץ הקסטרים של אופטימום וליפו-6 וליפו-6X . זה מוצרים טובים,בהצלחה.
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה - שימוש בשפה לא נאותה על גבי הפורום
כללי:: שייקה
עוסק ב:: ג'ודו
חדר כושר: V-Life
|
![]() תסתכל בחנויות האתר, זה אחלה של דבר, זה גם מביא המון אנרגיה, הייתי ממליץ לך על גווארנה.
כך את זה בסייקל ![]() |
![]() |
![]() |