|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
תקח בחשבון שאם יש לך בעיות בכליות אז זה קצת בעיה להביא לך כמות גבוה של חלבון בתפריט והם לא יבדקו כל לקוח שבא אם יש לו בעיות בכליות אז שיהיה כיסוי תחת הם לא מפריזות בחלבון. |
|
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
לך תידע איפה היא למדה, וע"פ מה היא מסמתכת. מחקרים--->דיאטניות, הם הרבה יותר אמינים והרבה יותר אובקיטיבים.
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() ציטוט:
ואגב הם עוברות קורסים ומתעדכנות אם אני לא טועה! |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
ובכלל אני חושב שהדיאטניות האלה שאתה הולך אליהם דרך קופת חולים לא מבינות בתזונת ספוראטים, היא נותנת יעוץ בדרך כלל לאדם ההממוצע והדיאטה של אדם ספוראטי שונה מדיאטה של אדם רגיל. ובכלל יש הרבה מאד תזונאיות שהם כיביכול נחשבות כמו אוסנת הראל וכול מיני כאלה בYNET שפשוט מזיינות תשכל.
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מאחד שלומד עם הגרסה העתידית שלהן ,תאמין לי, יש הרבה נושאים שהן לא מתמקדות בהן פשוט בגלל שמדובר בתחום כלכך נרחב והן לא יכולות להתמקד בכל דבר. לא פעם ולא פעמיים התווכחתי איתן על דברים ממש בנאליים והן שאלו את המרצים והתברר שהן טועות... לפותח הת'ריד , ההמלצות של דיאטנית שמתמחה בספורט בארץ ינועו בסביבות ה2-2.5 גרם לק"ג ,בחו"ל הם גם יגיעו ל3 . דיאטנית רגילה לא תמליץ אף פעם לעבור את ה1.5 . אני לא מציע לך לעבור את ה3-3.5 בגלל סכנה תיאורטית אם בכלל לכבד, לא בגלל הכליות. אולי אח"כ אני אחפש את הנייר. בכל אופן, תקרא את הנייר הבא: http://www.nutritionandmetabolism.com/content/2/1/25
![]() |
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני צריך לשבת ולקרוא את הנייר הזה עד הסוף, סוף סוף. התעצלתי עד היום הרבה יותר מידי בהקשר שלו.
![]() |