|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יוגי, תודה. הכל שאלה של התמדה באימונים, מין הסתם - אם אני אתקשה להתמיד ואפשל שוב... יהיה לי קשה מאד גם להמשיך בפורום.
אדרי, מניינים? מה קרה לפורום ההוא באמת? קובי, smammit - זוכר אתכם.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ובקשר לשרירים...הפורום "פעיל" יותר לבדיחות בין דני לשאר האנשים...לא משו רציני בכלל...לא כמו שהיה פעם! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא נעלמתי, פשוט התעסקתי בדברים אחרים. עכשיו יש לי קצת יותר זמן פנוי, כשסיימתי צבא וכו'.
ולגבי שרירים, לא נורא, במילא ההתחלה היתה אדירה אבל מהר מאד השכונה השתוללה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הרבה גדולים וטובים (או קטנים וחכמים ) גולן,עומרי שבקושי מגיב, קרלוס עוד ממזמן, ניטים,יואב טל, גיימר וכו'.. באסה מה שנהיה |
|
![]() |
![]() |