|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וזה מה שאני לא אוהב, עד שיש ארץ יהודית, להפוך אותה למוערבת, עם כל המוסלמים הבני זונות האלה שיש להם חצי מהעולם בשבילהם חייבים להיות פה בארץ הקטנה הזאת :\
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
בדקתי שמעתי רבנים, חקרתי בנושא מספיק, ואני לא רואה בדת היהודית כדבר שאני מאמין בו. זה לא אומר שאני לא מכבד את הדת. אלא* לגבי ההודעה הקודמת חחח...
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() צבא הגנה לישראל זה לא רק יהודים-אין יותר פטריוט ממני וימני קיצוני ממני אבל לכבד גם עדות אחרות-למשל הגדס"ר-גדוד הסיור המדברי שמורכב ממוסלמים,בדואים ונוצרים מגנים יום יום על המדינה וכל חייל זכאי לכבוד והערכה בלי קשר לדת שלו.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
eminemfan, גם אני חושב כך, שמגיע לכל חייל לכבוד ולהערכה בלי קשר לדת שלו.. 1.לפני הכל, צריך לכבד כל אדם, ולאמשנה מי זה.. 2.לא צריך לעשות מאויב אוהב, אלא אויב צריך להרוג.. ו3.הדת היהודית שייכת לעם היהודי , במדינתנו חיים גם לא יהודים, גם לא יהודים צריך לכבד ועובדה שהם חיים פה ולא שם ומשרתים בצבא, זה לא אומר שאם אדם נולד ערבי אז הוא אוייב וצריך להרוג אותו, לא חייב ללטף אבל לא לשנוא המאמר הזה דווקא לפי דעתי מבר על היהודים דווקא ולא על כל החיים בדמדינת ישראל, אלא על העם הידוי, הוא מדבר על השתשלות המאורעות של העם היהודים על פני ההיסטוריה ולא על העברת המדינה מהעם התורכי לעם הבריטי לאח"כ נהפך למדינת ישראל שנבנתה בשביל לתת מקום לעם היהודי.. (זה לא קשור לזה שצריך לכבד חיילים שמשרתים בצבא ונלחמים על המדינה כי הם חיים בה, באתי להוסיף אם אני לא נראה כאחד שחולק עלייך אז זה הוספה על מה שכתבת.. אבל במבט ראות שלי, אולי גם שלך, לא יודע..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותלמדו... יש ערבים - מוסלמים, ויש ערבים - נוצרים... הרבה אנשים במדינה לא יודעים זאת ורוב הזמן מדברים שטויות. ותכלס, אחרי הכל, אחרי כל ה"חרא", אנחנו עדיין פה במדינה.. ונמשיך לשמור עליה. |
|
![]() |
![]() |