|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() [quote=Yoshi-Moto]מבחינה דתית, אני ממש לא רואה את עצמי כיהודי, למרות שאני כן חוגג את החגים אני פשוט רואה בדת היהודית כדבר מוטעה.
לא בא להדליק מישהו עכשיו, רק רציתי להגיד שלמרות כל הדעות שלי נגד הדת- מאוד התחברתי לזה. אחלה אשכול מוטי.[/ גם אני מסכים איתך אבל ניראה לי שחלק מזה לא ממש קשור ליהדות אלה לישראליות.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=rebox]
ציטוט:
לא מסכים, ישראליות זה משהו שקיים 60 שנה, יהדות זה מה שהחזיק את העם הזה המסורת... ^^אמינם, אוקי לא ידעתי שיש חיילים שמאמינים באיסלאם בצה"ל , אני מקווה שאתה מודע לזה שזאת הדת שקוראת להשמדת כל שאר הדתות, אני מקווה לזה שאתה מודע לזה שזאת הדת שמניעה את החיזבאללה,החמאס,אל אקצה וכל שאר ארגוני הטרור המוסלמים
![]() |
![]() |
#3 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() [quote=superbik3]
ציטוט:
אני מוסלמי ואני מאמין באל אחד , ומכבד את כל הבני אדם , אף אחד אינו יותר טוב מהשני , לא משנה אם הוא מוסלמי , נוצרי , יהודי ... כולם שווים אצל אלוהים , ורק מי שמאמין יתר הוא יותר טוב . - נוצרים קצת פחות כי יש להם כמה טעויות בדת - לא רוצה צהיכנס לזה ולדבר על משהו שאני לא כ"כ מבין בו . אבל אחי תראה , תתיחס לכולם בכבוד , אל תתנהג למישהו אחרת רק בגלל שהוא ערבי , נוצרי , גרמני ... ותאמין לי אתה תהיה יותר שמח ![]() חשוב לציין שמאז שאני בפורום הזה רוב האנשים מתיחסים אלי בכבוד רב , ולא מתנהגים אלי בגזענות כי אני מוסלמי . תאמינו או לא , קיבלתי מכמה אנשים כבוד פה יותר ממה קיבלתי מהרבה אנשים ערבים שאני מכיר. יום טוב ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
המוסלמים האלה אני חייב להגיד לך אחי שהם ![]() אנשים כמו כולם ![]() מסכים עם כול מילה שאמרת,לכבד את כולם ![]() אני התחלתי בזמן האחרון לדאוג לסינים, יש להם איזה וירוס עכשיו שמה, ומטים ילדים קטנים ![]() מהיום סינים אחים שלי !!! יש כאן סינים שמוכנים לתרום לילד קטן רוסי חף מפשע כמה קילו אורז מלא ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Don Ali
|
![]() ציטוט:
![]() הסינים האלה בני זונות דואגים רק לעצמם ולא רוצים אף אחד לגדול ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זהו אני מת פה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אם יהודים לא היו צריכים להתגייס לצה"ל זה היה בכלל בן :):):):)
אבל בעיקרון סבבה להיות יהודי |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=עלוש]
ציטוט:
כולנו בני אדם.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() [quote=עלוש]
ציטוט:
אחד מאיתנו? ואני באמת לא יודע הרבה על האיסלאם כמו שאני לא יודע הרבה על נצרות על הבודהיסטיות וגם על היהדות אני לא יודע הרבה אבל מה שאני יודע זה שכל המלחמות\בעיות בעולם, מתחילות רק בגלל חילוקי דעות ובעיקר בקשר לדתות [חוץ ממלחמות כיבוש שזה לממון] ושתבין, אני מכבד אותך כמו שאני מכבד יהודים, בקשר לזה לא מעניין אותי מאיפה הבנאדם הגיע אני מתייחס לכולם לשווים... הזכרתי כבר שאני מכבד את הדרוזים כבני אדם אפילו כמה הודעות לפני כן [רחוק מלהיות גזען]
![]() |
![]() |
#11 | |
Don Ali
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל