|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() מה זה הסופר קלאסיקו הזה?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אללההה היום בערבבב נרגילההה ושתיהההה ונינט המכוערת הזאתתת (למרות שאני יזרום איתה אם היא תציע משו...
![]()
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שעה 23:00 נראה לי גם אני אראה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אירוע הספורט הכי גדול ביקום,מפגיש בין שני יריבות שנואות שהפסד במשחק כזה לא בא בחשבון,או בשם העממי - סופר קלאסיקו. דויד,כניראה שאתה אוהד מזוייף,אחרת היית אומר לחברים שלך ללכת להיזדיין ושאסור לדבר איתך בין השעות 10 וחצי ל-1 בלילה. (הכול בצחוק אחי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר על מנצסטר נגד צ'לסי נכון?
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה משווה בין היריבות של בארסה וריאל לבין היריבות של צ'לסי ומנצ'סטר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() Super Classico
BARCA |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
לבין שתי קבוצות הכי טובות בעולם
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() הלו הלו
![]() ![]() לעולם לא יהיה אירוע יותר עצום מהסופר קלאסיקו... זאת יריבות כ"כ ענקית שאתם לא מתארים לעצמכם... אי אפשר לתאר במילים אנשים... צ'לסי מנצ'סטר זה בן :):):):) אבל עד להשוואה לסופר קלאסיקו. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
גם אם שתי הקבוצות האלה ישחקו כמו הפועל יהוד במקרה הטוב,כשהם נפגשות זה משהו אחר. חשמל סטטי מחשמל את גופי רק מלראות את השחקנים עולים על כר הדשא,קולי נעתק מנשמתי וכול מה שנשאר זה להתרווח על הכורסא עם היד בביצים ולהתעסק בלקלל את השופט. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |