|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר לשלב בחורות ואימונים מה הבעיה?
בתקופה של חיטוב פשוט תגיד לה "לא אני לא יכול ללכת למסעדות כי זאת תקופה שאני צריך לישמור" או שפשוט תאכל סלט או משהו דל שומן. בחורות ממש לא מפריעות לאימונים, להפך, הן יכולות לתת מוטיבציה. בחורה זאת תוספת לחיים, היא לא באה להחליף שום דבר.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לשואל: אין מה לעשות אי אפשר לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה - לך עם החברה ותקזז קלוריות או תרוץ בשביל להוריד, מה הבעיה? הבעיה היחידה שלי עם בחורות זה שהן חופרות לי בטלפון ואין לי סבלנות להקשיב לזיוני מוח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אחלה הברקה אחשלי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואנטון - בחורה שתזמין איתי המבורגר תקבל המון קרדיט, זה מראה שהיא לא סופרת אף אחד ולא אכפת לה לאכול כי היא יודעת שהיא נראית טוב. זה אפילו סקסי ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה אכפת לי מה הן חושבות, הן רוצות אותי, בלי קשר לפאקינג סלט הזה. אם הן יוצאות איתך למסעדה, תאכל אפילו ביסקוויט, מה זה כבר משנה. ברגע שתזמין סלט זה יראה שאתה דואג לגוף שלך, וזה דבר טוב.
![]() |
![]() |
#6 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() זה רק בגלל החיטוב גם, בכללי אם אני במאסה אני לא דופק חשבון.
![]() |