|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 2,677
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
גיל:: 20
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() :| אל תגזים
מלפפון זה ויטמיני ם לחם זה פחמימה אל תשווה בינהם
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
צוות ישראלבודי
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 3,422
גיל:: splitting hairs & jerking off
עוסק ב:: Making the world a better place
|
![]() ציטוט:
אני מבין שהקונצנזוס ברוב המקרים הוא לא להתייחס יותר מדי לירקות בתור מקור לפחמימות, אלא כאל תחליף (משום מה) למולטי ויטמין (וזה בערבון מאוד מוגבל), אך זה כלל וכלל לא נכון תזונתית. כמו שיש להם בהרבה מקרים תרומה קלורית מאוד זניחה, הגלגל הזה יכול בהחלט להתהפך. -רוב- האנשים לא אוכלים כלכך הרבה ירקות בשביל שזה יהיה מהותי להתייחס לתרומה הקלורית\פחמימתית שלהם, אך יתכנו הרבה מצבים בהם זה כן יהיה משמעותי. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
תיקראי שוב את הערכים שלהם. יש בהם כמעת כמות שווה של פחמימה.. מה יש לא להשוואת? |
|
![]() |
![]() |