|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אם אתה רוצה סטייל,לך על אייפון
400דולר=1,200שקל.. אם לא,אז N95 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() באייפון יש בעיה, אי אפשר להוריד לו שירים מהמחשב!
הוא חייב להיות מאושר על ידי ה ITOONS זה קצת בעיה להפוך הכל כדי שיתאים לאייפון שלך אני גם רציתי אייפון ובתאכלס מכשיר פצצה אבל כל הסיבוכים עם הITOONS וזה בעיה בעיה אגב אחי אם אתה אוהב סוני! http://www.sonyericsson.com/cws/home?cc=il&lc=he תראה מימין יש את "בקרוב" סני לא מזמן שחררה מכשירים חדשים בתארוחה אני לא יודע על מה ואיך הם יגיעו לחברות אבל אני מאמין שבחנות פרטית תאכל להשיג
![]() |
#3 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() איפיון מאוד בעייתי בגלל מצלמה אחת הגרועות .
ואם אתם לא יודעים למה אתם נכנסים אל תקנו איפון , הוא מכשיר טוב אבל לא יתאים לכולם . אני ממליץ מאוד על N95 8GB , או על K850I - יש אותו לחבר שלי והוא פלאפון מעולה . אפשר להשיג אותו באייביי בכ- 375$ +- כולל משלוח . אבל אם יש כסף אז N95 הפלאפון הכי משתלם היום - יש בו פאקינג הכל + אפשרות להתכנת תוכנת צד שלישי ויש מבחר ענק לכל מטרה ! סתם דוגמאות : *שקשק את המכשיר והוא ננעל , שקשק שוב והוא נפתח . *תוכנות GPS *המון נגנים מכל הסוגים *המוווווןןןןן משחקים - חבר שלי מפעיל DOOM2 עליו :):):):) תתחדש לא משנה מה ![]()