|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() תחשבו כמה מטומטמת הדיעה של השמאל
נגיד ניתן לסורים את רמת הגולן ..לפלסטינאים את מה שהם רוצים שזה כבר חצי מהמדינה....... ועוד לא מספיק שניתן להם חצי מדינה גם חלק מהארץ יהיה שייך לערבים ישראלים כמו שפרעם וכול היישובים וגם חיפה חלק גדול ממנה.............................................. .. בחיייייייםםםם אני לא רוצה שלום עם ערביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.......... הששלום היחידי שאני רוצה זה שהם יקבלו אולי שטח קטןןן מאוד אבל שיקחו תערבים הישראלים מכאן ככה שזה יתאזןןןן........... שיקחו תזבל ותזוהמה הזאת מכאן..... הם יותר מזוהמים מהקישון.......
![]() |
#4 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עשיתי גיבוש צנחנים אם לא נעבור(מה שסביר להניח שיקרה בגל הראיון האישי) אותו אז אני ינסה ללכת לסיירת גבעתי או סיירת גולני......... ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() בן :):):):) הולא מבין שכל פם שנותנים להם הם יבש עוד , לשחרר עוד מחבלים עוד שטחים עד שלא ישאר מאיתנו כלום
חבל לי על הקרבים שתוחנים , מקריבים תחיים שלהם בשביל המדינה ולקרוא דבר ככזה.. |
![]() |
![]() |