|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל מחלקת התזונה
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() ציטוט:
בכל אופן, צריכים לקחת בחשבון שהרבה יותר קשה לאגור פחמימה וחלבון כשומן. לכן, בצריכה קלורית נתונה ההשמנה תהיה שונה אם כל הקלוריות יגיעו מפחמימות או משומן כיוון שהעודף הקלורי ישתנה - המרת הפחמימה לשומן תדרוש אנרגיה נוספת. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
חומצות אמינו קטוגניות יכולות להפוך לחומצת שומן רק במצב של עודף קלורי לא..? אפילו בדיאטה של 100% חלבון במאזן שלילי לא יהייה לזה אפקט רציני, או שמא אני טועה..? דרך אגב אם כבר הזכרנו את חומצות האמינו אז לפותח הפוסט - חומצות אמינו גלוקוגניות הן אלו שהופכות לפחמימה (במב של עודף חלבון) אותו הדבר בקשר לח"א קטוגניות (הופכות לשומן במצב של עודף חלבון) אבל אני חושב שאפילו במצב של עודף חלבון, ובו זמנית מאזן קלורי שלילי, לא תהייה לזה השפעה. נחכה לתשובתו של m0she. |
|
![]() |
![]() |