|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אפשר צילי רק שזה שורף את כל הבית מניסיון מלא עשן וזה נשרף...
(בהנחה שאתה מתכוון להוסיף באמצע הטיגון...) בכל מקרה לא כזה קריטי תאכל את זה עם כף עמבה או חומוס... או למשל תוסיף תבלינים כמוג ריל עוף\על האש... יש גם תבלין מאוד טוב שאני משתמש בו בזמן האחרון צלי בשר... באמת אין לו כמעט ערכים כל השקית כולה לא יותר מאיזה 15 גרם פחמימות אם אני לא טועה ויש שם אחלה כמות תנסה.
__________________
מדריך חדר כושר מוסמך מטעם וינגייט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() התחלתי עכשיו לעשות מרינדה כזאתי לחזה עוף וזה יוצא טוב.
אמנם לא דל בקלוריות,אבל זה גם לא נוראי.. אני לוקח תחזה עוף וחותך אותו לחתיכות בינוניות שם בקרה ושם רבע כפית שטוחה של חמאת בוטנים חצי כפית חרדל דיג'ון(עם הגרגרים) טיפטיפה של דבש וטיפה שמן זית. מטגן על טפלון וזה יוצא ממש טעים |
![]() |
![]() |