|
|||||||
| פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
|
|
|
#1 | |
|
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
ציטוט:
![]()
|
|
|
|
#2 |
|
חבר מתחיל
|
ממש תודה על כול התגובות המהירות לא ציפיתי.
כמו שאמרתי גם אני חשבתי על MMA כניראה שבאמת הלך על זה. מישהו אמר פה טקוואנדו,אז התאמנתי שם ועדיין לא התחברתי לזה. אגרוף,אגרוף תאילנדי,ועוד כמה משולבים ב-MMA אז מה לא עדיף ללמוד את הכול במקום רק אומנות אחת? ![]() מישהו יכול להמליץ על איפה להתאמן ב-MMA? |
|
|
|
|
|
#3 |
|
חבר פעיל
|
אגרוף תאילנדי וג'וג'יטסו .. שילוב מטורף...
אם אתה מחפש אומנות לחימה של טכניקה שתוכל להביס יריבים בלי להשתמש בהרבה כוח לך על ג'וג'יטסו [או ג'ודו, קח בחשבון שג'ודו זאת הגרסא התחרותית של הג'וג'יטסו] בקרבות של אחד על אחד אם אתה מומחה בג'וג'יטסו אתה יכול לשתק כל יריב אתה רק צריך למצוא את "הפתח"
|
|
|
#4 |
|
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
נראה לי ש- gamerrrrrrrrrr יודע איפה יש סמבו באזור המרכז..
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
חבר פעיל
|
ציטוט:
יש כמה שילובים. אל תלך למכון של דניס הישרדות אם אתה לא בהרצליה.. ואיגרוף תאילנדי לא בטיוח שכדאי לך להתחיל להתעסק בזה אם אתה לא מתכוון להתחרות,הרגליים שלך חופשי יכולות להישבר שם ולחטוף נזק עצבי וד"א,אני מכיר אחד שהתאמן המון שנים בסמבו,והוא לא כל כך אוהב אותה הוא אמר שזה סתם.. קיצור עדיף MMA ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Banned
|
ציטוט:
אם אתה מתמיד באחד,אתה הופך את זה לטוב. MMA זה לא אותו דבר.. |