|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחח בדוקק..
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]() לא אני מיתאמן במכון יותר טוב אחד הטובים באיזור(למרות שיש שם עד 30 קילו מישקולות)
ספורט לייף בפרדס חנה
![]() |
#23 |
חבר פעיל
עוסק ב:: תלמיד
חדר כושר: פורמה
|
![]() אהה חברים שלי מתאמנים שם...
![]() |
#24 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
מייסד הפורום
כללי:: גיל גרנות
גיל:: מצוות הנהלת הפורום.מדריך כושר מוסמך ממכללת וינגייט - מאמני חדר כושר.יועץ לתזונת ספורט,מתמחה בפיתוח ג
עוסק ב:: יועץ תזונה וכושר
|
![]() שחר, אחלה תמונות. הבסיס טוב מאוד ויש מסה מאוד טובה.
שווה לקראת הקיץ להתמקד בחיטוב, אתה תראה מיליון דולר. איך הרגליים? בכל מקרה, כל מי שרוצה שנעלה תמונות שלו לגלרייה מוזמן לשלוח אלי או לארבל תמונות שלו. או לנסות להעלות אותן לבד ל israel-muscle.com אנחנו בכוונה רוצים לפתוח גלרייה של חובבנים, זה לא פחות חשוב. לפרגן...לפרגן... ![]() ![]()
לעיתים אני לא מספיק להגיב בזמן להודעות שמופנות אלי בפוסטים אותם אני פותח או מגיב, מראש סליחה! אתם מוזמנים לפנות אלי גם במייל. צוות ישראלבודי- הנהלה יועץ לתזונת ספורט, תוספי מזון ופעילות גופנית. GilGranot@israelbody.org - ליעוץ, תמיכה ושאלות |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אוקיי ,אחרי שיצאתי קצת שמוק קודם אני אנסה לתקן את הרושם המוטעה שהשראתי ,כי באמת שהמטרה האחרונה שלי היא לפגוע ..
ברמה המקצועית ? לשחר יש עוד עבודה לפניו ,אבל זה לא אומר שהוא לא הגיע לרמה לא רעה בכלל ,יש לו חזה איכותי (אני חייב לציין שהתרשמתי לטובה מהחזה העליון שלו ) ,וגב לא רע בכלל ,הזרועות גם בולטות לעין ,למרות הבייספס הקצר . דבר שכן התרשמתי ממנו בצורה מאוד מאוד חיובית זה הרגליים ,ביחס למתאמן חובב הן מצויינות. אם מטרת הגלריות החדשות היא לקדם את המתאמנים החובבים אז בהצלחה ונקווה שזה יתפוס תאוצה ,אני שמוק ביקורתי וזה באופי שלי ,אבל אם מצאתם את זה ראוי לחשיפה אז נתן לזה את מלוא הרוח הגבית שביכולתי לתת בהצלחה לשחר ,ומככבי הגלריה הבאים בכלל ![]()
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בחזה אני עושה יותר מ30 קילו כשה אני עושה תאומים על מישקולות ידיים אני צריך הרבא יותר מי 30 קילו ויש עוד חח מה קרה לך 30 קילו זה כלום מיתאמנים שם סוסים רציניים ואני רק בן 16 ולי זה בקושי מספיק
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
חבר פעיל
|
![]() נחמד..
לא מצדיק את זה לפתוח לו גלריה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
|
![]() ציטוט:
לפי מה שהבנתי מעכשיו כל אחד מוזמן לפתוח גלריה ,סטייל הגלריות של הגולשים בbb.com
![]() |
![]() |
#33 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
|
![]() ציטוט:
קרנף אטומי ואנבולי מעל הנורמה שכמוך ! מחר צריך לפתוח לך גלריה !
![]() |
![]() |
#35 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
|
![]() ציטוט:
יאללה ,מצלמים אימון גב משותף ?
![]() |
![]() |
#37 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא חושב שצריך לתת אפשר לכל אחד לפתוח גלריה כי בקצב של הפורום שלנו כל ילד בן 13- 14 שיש לו התלהבות של ההתחלה בחדר כושר יפתח לעצמו גלריה .
ודווקא המתאמנים היותר רציניים בפורום לא ירצו לפתוח גלריות כי הם ירגישו שזה מיותר חסר ארך וגם אולי לא ירגשו שזה מגיע להם. מה שאני חושב זה שאם ההנהלה מעוניינת בגלריה איכותית אז היא צריכה לעיין בזירת הגושלים ולבחון תמונות של משתמשים ומשם כבר להזמין אותם לפתוח גלריה וככה תיהיה לישראל בודי גלרית משתשמים איכותית. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |