|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הם בטח לוקחים אנשים "מעניינים".
חוץ מי זה שקורן יכולים לשאול אותך אתה אוהב את אמא שלך? או מי אתה חושב שהיה הורה יותר טוב אמא או אבא? האם פעם גנבת כסף מההורים שלך?
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() או למשל האם אי פעם ויתרת על דייט עם החברה בשביל אימון?
![]() |
#3 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() פתטי, אתה מעדיף לוותר על בחורה בשביל אימון מסכן שמקסימום תשלים יום למחרת או שתנוח יומיים-שלושה.
![]()
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם ת'בחורה אפשר לעשות מחר או מחרתיים חח
![]() |
#6 |
|
![]() אתה חושב שהיא תוותר לך כול כך מהר שהברזת לה מדייט?
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() קרה לי כבר...
תומר מה ת'מזיין תשכל, החברה תחכה ליום אחר. ולכל אחד מאיתנו יש דברים מביכים לספר חבר'ה, רק צריך לדעת ללחוץ על הכפתורים הנכונים. הקטע הוא שמילים ממש לא מזיזות לי אז לא אכפת לי לעשות לעצמי פאדיחות בטלוויזיה בשביל בוכטה כסף... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() אתם פה צוחקים על הפאנטים שאוכלים כול 3 שעות על השעון אבל אתם לא מסוגלים לוותר על אימון בשביל החברה שלכם. קצת אירוניה לא?
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני אוכל כל 3 שעות יש בעיה עם זה? ואני נהנה מאימון יותר מאשר אני נהנה עם חברה שלי ואין לי בעיה לומר את זה בפוליגרף... אם היא חולה לי על התחת שתחכה עד אחרי האימון אם לא תבוא אחת אחרת על הזין שלי ... תתבגר גבר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
דבר שני, תומר הייתה לך חברה פעם בכלל? נראה לי אתה חי בסרט שאם יש לך חברה אתה צריך להיות לה בתחת כל הזמן [ולא עם הזין]. בכל אופן, כמו שלחברה שלך אני מניח שיש תחביבים - אם זה לנגן על גיטרה, לרקוד, לדחוף קוקוסים לתחת לאדע מה, אז ככה גם לי יש תחביבים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Banned
|
![]() ציטוט:
ד"א היא מתה שאני אפסיק להתאמן כי היא לא אוהבת שרירים (כן בטח.. ) ומתעצבנת מזה בלי סוף אבל כבר אמרתי לה שאין פעם שאני יפסיק אז אם לא מתאים לה בעיה שלה... דימה סתם קפצתי חחחחחחחחחחח בשביל להיות אגרסיבי בתגובה!! אוכל כשנוח לי אם זה כל שעתיים או כל שעה או כל 5 שעות או כל 4... זה לא משנה כ"כ... לרוב זה יוצא כל 2-4 שעות מה לעשות ככה נוח לי ![]() ציטוט:
2. שום דבר לא "משתלט" לי על החיים, אני עושה הכל מבחירה חוץ מצבא. 3. היא תעשה ויתורים אם היא אוהבת אותי ואם לא כבר אמרתי יש עוד הרבה כוסיות בעולם. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
אבל אם אתה לא נגיד לא תיצא עם חברה שלך ביום שישי כי יש לך אימון בשבת בבוקר זה כבר דפוק. או אם אתה לא תיצא עם חברה שלך ביום של היום הולדת שלה כי זה יוצא על אימון שלך זה כבר דפוק.
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי ברגע שמשהו מסוים משתלט לך על החיים ככה שאתה לא רואה בעיניים שום דבר אחר זה מצב רע מאד. חוץ מי זה שים לב מה אתה עושה אתה מצפה שהיא תעשה ויתורים בישבילך אבל אתה לא מוותר בישבילה. כמה זמן לפי דעתך תוכל להמשיך ללכת על הראש בקיר בקטע של הבודיבילדינג?
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() מה אירוניה כולה חברה, מה אתה אמור לוותר על החיים שלך כדי להיות איתה?! אתה איתה כשנוח לך, וגם ככה אם זה חברה קבועה נפגשים הרבה...אז זה לא כזה משנה...