|
פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אני אישית הייתי מתייעץ עם הרופא , אם התייעצת כמו שאתה אומר ולא מצאו כלום . תנסה להוריד קצת במשקלים שאתה עובד איתם ולראות האם זה קורה שוב ? אולי זה באמת עומס יתר שאתה עושה לעצמך ... האם אתה אוכל מספיק צורך מספיק מים וכו' , לפעמים השריר צריך להחלים ואתה לא נותן לו את האבני בנייה שלו ויכול להיות שבגלל זה כואב. אתה צורך קריאטין ? או תוספים אחרים ? קריאטין בפרט סופח מים מהשרירים ואם לא שותים המון מים אבל באמת המון אתה יכול לחוות נזקים כאלה אם כי זה יותר נפוץ לאיזור בטן . בדקת בדיקות אחרות , אתה אומר שישנה עייפות , כאבי צוואר וכו'. מה עוד מאפיין תופעות כאלה מעבר למכון כושר או האימונים שלך ? אם זה ממשיך , הייתי עוצר את האימונים. ל 5-6 ימים ורואה האם זה ממשיך ... אתה יודע לעשות שיטת אלימינציה , לנסות לבודד מה גורם לתחושות האלה ![]() בהצלחה אחי .
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אחי.
בדיוק סיימתי סייקל של קריאטין מונו שבוע שעבר, אני לוקח גם WHEY וסוכר ענבים. הגיוני שחוסר בתזונה או במים יגרום לסוג כזה של כאבים בחזה? קשה לי להאמין ![]() אגב, לא מדובר על כאב חזק במיוחד (אולי 3 מתוך 10), אלא בעיקר על עצם העובדה שהוא מעיק ומפריע לעתים לנשימה. כרגע כמובן אני במנוחה, אימון אחרון וגרוע היה ביום חמישי, הרגשתי לא ממש טוב, ואני מתכוון לנוח עד לסוף שבוע הזה או עד שהתופעות יתפוגגו.