|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() חלבון ביצה (גם החלבון שבחלמון) מתקשה ב 55 מעלות, ה ס-א-למ-ו-נ-ל-ה
![]() ככה שאין מה לדאוג, כל עוד וזה מתקשה אין לכם מה לפחד מרפי גינת ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
זה יצא דווקא טעים שמים קצת יותר מלח מהרגיל פלפל שחור מקשקשים עם מזלג הרבה זמן ויוצא אחלה של דבר |
|
![]() |
![]() |