|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
בתור אחד שראה את גדי היום,הוא משתפר לא מיום ליום ,אלא משעה לשעה ,וכמו שהוכיח נסיון עבר ,גדי יכול להכנס לחיטוב של תחרות ב3 שבועות ,משהו מפחיד לגמרי.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אין מה לעשות חלק מהספורט הזה זה להשקיע יום יום חורף סתיו אביב קיץ בחוץ שיהיה טורנדו הולכים למכון!!! האוטו במוסך? אין בעיה נילך 25 דקות ברגל למכון לא מוותרים על אימון !! זה הקרבה !!! ולא חודשיים לפני תחרות להזכר שיש מקום כזה שנקרא חדר כושר פשוט לא מסתדר לי בכול מקרה אין לי מושג איזה קטגוריות כול אחד הולך ושיהיה בהצלחה לכולם.
![]() |
![]() |
#3 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
אחי, אני לא עושה לאף אחד דווקא, למה כולם נפגעים? :-) חזרתי להתאמן ובא לי להתחרות, מה הבעיה של כולם? אני לא רוצה להגיד פה מה אני שם על אנשים כאלה כי ארבל לא אוהב את זה :-) ואם לא בא לי להתאמן בחורף אז אני לא אתאמן בחורף ואם אני לא רוצה ללכת ברגל אז אני לא אלך ברגל.. מה, אני צריך לעשות מה שכולם עושים כדי להיות בקומונה. מעניין לי את הזין. תיכף תגיד לי גם שזה הכל סטרואידים ואני רק אוויר... אני לא עושה את זה בשבילך, נכון? אני עושה את זה בשבילי.. אם היית מממן לי את האימונים הייתי מקשיב לך ובא להתאמן גם בשלג ובחמסין.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אפחד לא נפגע ממך זה הגישה שלך לתחום הזה וסבבה בכול מקרה בהצלחה ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ![]() ![]() ציטוט:
![]() אוהבים אותך, גדי! אין על התגובות שלך! - הנאה צרופה! תרים את הראש, אל תשים לב לקנאים, שלרוב רק יודעים לדבר ולהעביר ביקורת ותלך עם הלב שלך! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
ל - Big Bit - ככל הנראה אתחרה עד 75 קילו שוב פעם.
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
תמיד תענוג לראות אותך פה ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier. Aou! Aou! Aou! Spartan#1! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() גדי אתה ה-מלך, כמו שאיחלתי לך בפייסבוק, כמו שאתמול בתחרות צעקתי כמו מטורף כשעלית ונתת רוטינה או בפוזות החובה: יאלללללללללללללללללללללללה גדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה כיף לראות אותך מבסוט בסוף התחרות עם הארטיק פצפוצים ![]() |
|
![]() |
![]() |