|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
מר ישראל עד 75 ק"ג 2007 ו2008
|
![]() ציטוט:
וכן, kachok, אני זוכר אתכם למרות שהייתי חצי מעולף אחרי התחרות.
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
וכן שאני חושב על זה שוב אני די משבח אותך אם זה יקרה... וארבל... - :|.
![]() |
![]() |
#3 | |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() ציטוט:
ואם גדי יבוא מוכן ויקח אז סחטין , אף אחד מהשופטים לא אכפת לו מה עשו המתחרים בכל השנה , רק יום התחרות הוא החשוב , לילה טוב ![]() אני אובייקטיבי אחי , ואוהב אותך אבל אל תדבר שטויות ככה ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() דניוס,
תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות... לאף אחד מהשופטים לא אכפת כמה זמן הבנאדם התאמן במשך השנה, מה הוא אכל ומה הוא הזריק, אלא אך ורק איך שהוא נראה ביום התחרות. ברנץ' וורן מתאמן קשה פי 10 מרוב המתחרים באולימפיה, אבל עדיין הוא לא יהיה בטופ 6 כנראה. הבנת את זה? וכמה חבל שהצבא לא איפשר לי לראות את המפלצת הזאת בלייב ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בטח שלא אכפת לשופטים ולא כלום הם פשוט שופטים... אני מדבר מבחינת המתחרים שזה יהיה להם בושה לא לבוא מוכנים כמו שצריך ולהראות יותר טוב אחרי שנה ארוכה של אוף סיזן וחיטוב עם חומרים לא כמו גדי... אתה לא חושב שזה יהיה מבייש אם אחד שהזניח את עצמו ופתאום 3 חודשים לפני תחרות עושה רק חיטוב יקח מקום ראשון או שני או שלישי ליד אנשים שהתאמנו קשה כל השנה. וגדי אחי אתה נראה בסדר גמור שלא תחשוב שאני אומר שאתה נראה טוב פשוט אני מצפה משאר המתחרים שעבדו קשה כל השנה אלו שיעמדו לידך על הבמה שיראו טוב יותר...
![]() |