|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר ראשון, מן הסתם שהתכוונתי גם(בעיקר) לפלסטינים הגרים בעזה. בנוגע לעניין הכלכלי, באמת שאין לי מושג, ולמען האמת - אני חושב שגם לך אין מושג. אתה בטוח שאם לא היו ערבים אז היו עימותים בין מזרחים לאשכנזים? איפה אתה חי? לפני 40-50 שנה? תעשה לי טובה, קיפוח ואפליית המזרחים כבר נגמרה לפני עשורים. ומי דיבר בכלל על בעיות העולם? אני לא יודע מה אתה רוצה... המשוואה פשוט, ערבים = פיגועים. ציטוט:
היהודים לא עשו פיגועים בגרמניה, ואת הנסיון להשמדת היהודים תזקוף לזכותו של הדיקטטור המטורף שהצליח לגרור אחריו עם שלם. הכי מצחיקות אותי ההשוואות בין השואה, לבין סילוק הערבים.
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בטח שיש לי מושג כי אני מבין בזה יותר ממך אז אתה יכול סלמוך עליי בעניין הזה אוקיי? כן, היו עימותים וככה אני חושב - היום כמעט ואין וזה נכון ונעזוב את זה כרגע. בעיות בעולם, בעיות בישראל - מה זה משנה? אתה אמרת בעצמך גירוש ערבים מהמדינה , לא ידעתי שעזה היא חלק מהמדינה שלך. (ולא אני לא אמור להבין מזה שזה הפלסטינים שגרים בעזה) והמשוואות שלך שוות לתחת בנאדם, יכולת פשוט לומר ערבים קיצוניים(יותר נכון מוסלמים קיצוניים). בוא ותראה לי פעם אחת שערבי נוצרי עשה פיגוע. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפי דעתי צריך להביא לכך שגם להם תהיה מדינה.. שעזה תהיה חלק ממנה. הערבים הישראלים יהיו חייבים לצאת מישראל ולעבור למדינה הפלסטינאית.
![]() |