ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 30-07-08, 21:46   #1
shai224
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלshai224
 
תאריך הצטרפות: Feb 2006
הודעות: 622
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי mandarine צפה בהודעה
קניתי צ'מפיון בננה מי גבינה הוספתי מים רותחים ומים בטמפ' החדר, ערבתי הרבה הרבה זמן ידנית וזה לא ממש נמס, נשארו גושים צפים, בקושי היה אפשר לשתות את זה, וזה לא כזה טעים, טעם נסבל, אבל אולי דליל מדי.
איך מכינים את זה נכון בלי שייקר ובאיזה יחס של מים? כמה כוסות מים למנה אחת 23 חלבון?
הבנתי שזה לא אמור להשביע יותר מדי, אותי זה השביע
מאיזו סיבה הוספת מים רותחים?
__________________

shai224 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-07-08, 22:11   #2
KOKO16
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2008
הודעות: 192
גיל:: 17
ברירת מחדל

קח שייקר ותערבב טוב ולא יהיו שום גושים.
בד"כ לסקופ חלבון אני שם 10-11 oz (כ-300 מ"ל). תוסיף מים לפי איך שנראה לך, לפי דעתי מעל 300 זה כבר די דליל.
__________________
KOKO16 מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:54.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים