|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כול התפריט מישתנה מיקצה לקצה הגיינר כמובן עף לכול הרוחות והעללזים ויחד איתו עוד הרבה דברים טובים דרך אגב אפשר בהחלט להישתמש באבקת חלבון גם במאסה צריך לתסף אותה עים סוכר ענבים או תמרים אני חושב שזה אפילו עדיף כי ככה אתה שולט על רמת הפחמימות שלך שלא כמו בגיינר שאז זה קבוע אני באוף סיזן הבא מיתכון להישתמש בחלבון כבסיס עים תוספת סוכר או תמרים
__________________
שונא חובבנים! שונא שחיפים! שונא בטלנים! שונא קשקשני מקלדת! באדיבילדינג עד המוות! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ודבר שני זה מגעיל ... ממתק את זה יותר מדי |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
תאריך הצטרפות: Apr 2007
הודעות: 188
כללי:: רפי
עוסק ב:: מתחרה, מאמן אישי ויועץ תזונה
חדר כושר: D-CLAB
|
![]() ציטוט:
מה שהארדקור כתב נכון מאוד !! סוכר ענבים היא הפחחמה ההאידיאלית ללקיחה יחד עם חלבון מי גבינה. מכיוון שחלבון מי גבינה נספג מאוד מהר, רצוי לקחת פחממה עם ספיגה מהירה, על-מנת לשמור על יחס נכון. סוכר ענבים נספג הרבה יותר מהר מבננה/תמרים ולכן לא רק שזה לא טעות זה יותר טוב. מה שכן זה מקפיץ את רמות האינסולין במידה רבה יותר מאשר בננה/תמרים. לגבי מגעיל זה כבר עניין של טעם. אבל נכון זה ממתיק מאוד ![]()
__________________
בעתיד ירשם כאן משפט חכם ![]() |
|
![]() |
![]() |