|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש ע"ג נמוך מאוד גם לפסטה מקמח מלא וגם למקמח רגיל, בגלל שפסטה זה מקמח סמולינה דורום- זה עשיר בחלבון הגלוטן לעומת קמח של לחם. זה שטת הכנה שונה- הקמח מאוד דחוס ולוקח יותר זמן פירוק של העמילן, פחות נגיש לפירוק.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נפתרה התעלומה.
תודה. דרך אגב, איזה עוד מאכלים יש עם פחמימות מורכבות בעלות א"ג נמוך יש חוץ מפסטה ולחם מלא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה חמורה - שפה בוטה ושאינה הולמת
|
![]() זה בכלל לא משמעותי מה הא"ג כי לבסוף משנה כמה סיבים וויטמינים צרכת ולא מאיזה קמח אכלת את הפסטה ואת הלחם שלך.
__________________
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |