|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה באמת ישנה אם אני אעשה את זה על המחבת? יוצא לי אכיל והכל... יש סיבה אחרת למה לא לעשות את זה על המחבת?
נתח מס' 1 הוא עם הרבה שומן לא? אנטריקוט.. זה לא בשר רזה... ומה הבעיה אחי למה אתה לא אוכל כתף למשל? או פילה בקר... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() פילה בקר אף פעם אין בקצבייה. כתף בקר זה גם בישול ארוך. ועל האריזה של הסטייק רשום שזה 6 אחוז שומן. כנראה שהוציאו את השומן כי אני יודע שזה אמור להיות 25 אחוז שומן.
|
![]() |
![]() |