ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-08-08, 13:38   #1
P-a-n-1-c
Banned

עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eskimo :-) צפה בהודעה
שמע מי שהולך לקרבי לפחות רובם זה מתוך בחירה ככה מי ששומר עלינו לא כמו שאתה מתאר, מי שבוכה זה הגובניקים יותר....

ונגיד כול מה שאמרת נכון, אני שואל אותך מה עדיף שלא יהיה לנו כמעט צבא ויהיה לנו צבאחלש ובאותו זמן יהיה בחירה אם לשרת או לא מה שיגרום לכך שלא ישארו אנשים בצבא או שהצבא יהיה לכולם ומה גם תוסיף לזה את כול מה שאמרתי לפני 2 הודעות,, צריך ליצור איכשהו בחברה שצבא זה לא חרא והראות גם יתרונות בתקשורת בבצפר ובהכול... ולהתחיל לשנות תנוער כי ככול שעובר הזמן ככה יהיה יותר מפונקים משמע יותר משתמטים
הבעיה הכי גדולה של כל הקמפיינים האלה נגד השתמטות וכל הילדים [ואני מדגיש ילדים] שבאים בגישה של "כוסעמק מי שלא משרת בצבא שיזדיין לי מהמדינה!!111אחדאחד מי שלא נותן מעצמו 3 שנים למדינה הוא אפס ****** בתחת!!!!111" אתה חושב שבאמת זה מה שיגיד לי "אהה טוב בסדר עד עכשיו רציתי להשתמט, אבל אחרי שהוא קילל את אמא שלי אני אתגייס לגולני"?? תשמע, יש המון אנשים בארץ שכן באים ומתגייסים מהסיבות שציינתם [ציונות, שמירה על המולדת וכו'], אבל יש גם המון אנשים שלא רואים את הצבא ככדאי [וכן, באים בגישה אגואיסטית - ומה תעשה? תעיף אותם מהארץ? אם אתה מעיף אותם מהארץ אתה נשאר פה עם חצי מהאנשים ואז מה תעשה?] וצריך להפוך את הצבא למשהו כדאי, שאנשים יתגייסו מתוך רצון ובחירה ולא מתוך כפייה.
P-a-n-1-c מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 03-08-08, 14:30   #2
Eskimo :-)
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי p-a-n-1-c צפה בהודעה
הבעיה הכי גדולה של כל הקמפיינים האלה נגד השתמטות וכל הילדים [ואני מדגיש ילדים] שבאים בגישה של "כוסעמק מי שלא משרת בצבא שיזדיין לי מהמדינה!!111אחדאחד מי שלא נותן מעצמו 3 שנים למדינה הוא אפס ****** בתחת!!!!111" אתה חושב שבאמת זה מה שיגיד לי "אהה טוב בסדר עד עכשיו רציתי להשתמט, אבל אחרי שהוא קילל את אמא שלי אני אתגייס לגולני"?? תשמע, יש המון אנשים בארץ שכן באים ומתגייסים מהסיבות שציינתם [ציונות, שמירה על המולדת וכו'], אבל יש גם המון אנשים שלא רואים את הצבא ככדאי [וכן, באים בגישה אגואיסטית - ומה תעשה? תעיף אותם מהארץ? אם אתה מעיף אותם מהארץ אתה נשאר פה עם חצי מהאנשים ואז מה תעשה?] וצריך להפוך את הצבא למשהו כדאי, שאנשים יתגייסו מתוך רצון ובחירה ולא מתוך כפייה.
הקיצר עם כדאי אני מסכים... עם מתוך בחירה ממש לא מסכים מתוך בחירה הסבירה לך אלפיים פעם .... כדאי לא אכפת לי שמי שיעשה צבא בתפקיד קרבי או משהו שיקבל הטבות וכול מיני דברי כדאיים שירגישש שהוא מקבל משהו ולא מתעלמים ממנו.... מבחינת הגדלת משכורת ל 3700 אני לא מסכים למה המדינה שלנו לא עשירה ואם זה יהיה ככה שיקבלו משכורת 3700 זה יבוא על דברים אחרים כמו חינוך והרבה דברים אחרים ככה שזה לא טוב
ישן 03-08-08, 15:56   #3
מספיק
חבר פעיל

אי אפשר לעשות שלא יהיה חוק גיוס חובה...
קודם כל כל אחד במדינה יודע שמגיעים לגיל 18 מתגייסים לצבא שלא יהיה חוק גיוס חובה אנשים יחשבו(גם הקרביים של עכשיו) אחריי הבית ספר אני הילך לאוניברסיטה אלמד יעשה תואר ואלך לעבוד.שזה כבר גרוע.
שיש חוק גיוס חובה משכנעים את ההורים שצריכים ללכת לקרבי לשמור על המדינה שלא יהיה חוק גיוס חובה הם גם לא התאמצו לשרת בקרבי וההורים ישגעו אותם שלא ללכת לצבא.
וגם המדינה שלנו קטנה מדי לעשות דבר כזה יהיה מחסור ענק בחיילים כל הג'ובניקים של עכשיו לא יתגייסו.נכון שאומרים מי צריך אותם אבל גם בלעדיהם זה היה נורא קשה אז מה ישאר מהמדינה הזאת?שום דבר...לפעמים אין מה לעשות אבל צריכים כל אחד שיהיה בצבא וזה לא משנה יהיו ממורמרים או לא.
מספיק מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה