|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אז אם הרצון שלך זה להיות מקצוען נסה תחומים אחרים. בהצלחה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() פותח האשכול: מה שהאנשים כאן מנסים להגיד לך זה: כשבן אדם דורך על חרא ברחוב עם רגל אחת, הוא מתחיל לשפשף את הנעל באספלט, כדי לנקות את הנעל, מה שאתה עושה זה: דורך על החרא הזה עם הרגל השניה ובנוסף לזה מורח את הפנים בחרא .....
יצאת דפוק ? אמרת שטות ? אתה שנתיים בפורום ולא למדת כלום ? אתה קראת את כול המאמרים כאן ולא הבנת מילה ? אתה מדבר על אבקות חלבון ועל גיינר כמו על כימיה ? למה להמשיך גבר ? תסכים עם זה שאתה מדבר שטויות ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() חחחחחח ויש לי פה מישהו באיי סי קיו מכיר אותך טוב כבר אמר לי איך אתה מתאמן בחדר כושר... עזוב חביבי אתה בא למקום חדש אל תבוא אם אף למעלה כי טאחלס חוץ מחיטוב אין לך כמעט כלום. אוכל אוכל אוכל כן!ככה גודלים!מה אתה לא אוהב לאכול?וזה לא כל היום זה לפצל תארוחות שלך! זה לא להתנהג כמו הדפוק הזה שכותב פה שוגרחרטא אחרי זה תיראה הוא יבוא להגיד לך לאכול 3 ארוחות ביום כל ארוחה גדולה כמו שולחן פסח חחחחחח קצת טאקט |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() ציטוט:
מי אמר לך .......... :):):):) אני רואה יש פה אנשים גם מצפת הא :):):):) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משתמש ותיק
|
![]() אני אמרתי לוו [[[ =
![]() |
#8 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אזהרה ראשונה-קללות
|
![]() זה לא תוצאה אחרי שנתיים זה תוצאה אחרי קרוב ל5 חודש אחרי שהייתי רזה מקל בכלל בכלל
|
![]() |
![]() |