|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() רז5, אין הנחתם מעיד על עיסתו. בעיקר שהעיסה באחוז שומן גבוה יחסית וקשה להשוות אותה לאולג, אליאב, ארבל(!) שלא לדבר על גדי ומישל טרוני, הניגרי הענק,האדמור,גלעד ועוד רבים וטובים כאן .
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: בלאכול
חדר כושר: המרתף של איגור
|
![]() ציטוט:
דיברתי על עצמי ואליאב (שיסלח לי אם אני מדבר בשמו ) , ורק על המסה ! ותראה שכתבתי שיש אנשים גדולים יותר בפורום , ולא כתבתי שאני יותר גדול מהם ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: בלאכול
חדר כושר: המרתף של איגור
|
![]() ציטוט:
זה תחום של הרבה אגו , ואולי קצת נסחפתי והייתי חייב לתקוע אותי פה נכון , אבל אל תשלו את עצמכם ותהיו יפי נפש , אם אתם רואים מישהו גדול ואתם יותר גדולים אתם תאמרו בראש "אני יותר גדול" ותלטפו לעצמכם את האגו , או שתאמרו לחברים שלכם "הוא לא כזה גדול" ..... אדון קרייסלר ואני חברים , ואם רוצים להשוות קרב ענקים של אנשים בני 18 לדעתי אליאב ו mr.olimpia זו השוואה מעניינת מאוד !! נערך לאחרונה על ידי RAZ55, 04-08-08 בשעה 14:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |