|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
יש לי כמה וכמה חברים שלפני שעשו רישיון נהיגה, היו נוסעים בשכונה ברכבים של חברים וכאלה.. נערך לאחרונה על ידי Dino Psaras, 09-08-08 בשעה 18:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני אישית אבא שלי נותן לי לינהוג אבל יש לי חברים שלפני הרשיון היו לוקחים את האוטו בלי רשות בגיל 16 ככה חחח איזה חפירה ![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בואו כל הפורום נעמוד ונמחא לו כפיים! אבא שלך אידיוט, וחברים שלך אידיוטים, ובגלל אנשים כמוהם יש תאונות.
![]() |
![]() |
#5 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
רוצה להתגאות שהוא גבר שנהג בלי רישיון שיהיה לו לבריאות ...
![]() |
![]() |
#6 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתמול ב 4 בבוקר נסעתי באזור צומת קרית אתא
(סלים שיידי) אני מתכוון ליציאה אחרי הפרפר , צומת t מסוכן . קיצר איזה מטומטם יצאה בלי להסתכל נכנסה בו מונית מאחורה יצא מזה בנס רק מכה מאחורה היה יוצא יותר לאט היה עף לו הפוני אנשים נוסעים כאילו הם ב gta
![]() |
#7 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולא בגלל אנשים כאלה אין תאונות !!1 וורטקס תישאל את אימא שלי מה אם הוגינה שלה אם הכל פסדר שם אחרי הפעם שעברה ניראה לי אני צריך לחזור ועל הדרך להגיד לה שתדבר איתך ותסביר לך שיש עוד חיים מחוץ לפורום
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
פעם הבאה תרשום יותר טוב אחי ![]() חחח זה יצא אחד החזקים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |