|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() -אתם אוכלים את הש"ש מבושלת או לא?
-אם כן מתי אתם מוסיפים את כל הדברים שאמרת כאן? -זה בסדר שאני אוכל שיבולת שועל להכנה מהירה (קוואקר)? -יש דרך להכין את זה חוץ מבסיר? (מיקרו או משהו) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 269
כללי:: ולדי
גיל:: 17
חדר כושר: ג'ים קלאב
|
![]() יש את השיבולת שועל המוכנה שצריך רק להוסיף מים חמים לכסות ולחכות 90 שניות(יש במגוון טעמים-לרוב זה לא מומלץ בגלל שהמרכיב השני שם זה סוכר) אבל אני מצאתי שיבולת שועל טבעית עם ערכים נהדרים ו30 גרם לשקית,ואני משתמש בזה...
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |