|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() דבר ראשון, למה שגרוזיה תפלוש לאוסטיה ללא סיבה? להעיר את הענק הרוסי בכח?? בטוח היה להם אינטרס כלשהו בפלישה.
אפילו אם אתה צודק, זה לא משנה את העובדה שרוסיה נשארה מדינה אימפריאליסטית שרק חיכתה לצעד מצד גרוזיה.
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל יש עובדות, והעובדות כרגע הם שסאקאשוילי רצה לחסל עם שלם, האינטרס הוא כזה: סאקאשוילי רצה לקחת את השטח של אוסטיה ולחבר אותו לגרוזיה ! והאינטרס הגדול יותר, הוא של ארה"ב: ארה"ב רצו להראות לכול העולם שרוסיה זו סכנה לעולם, וחייבים לשים את מתקני ה pro שלהם בגרוזיה, אין טעם אני חושב לציין שרוסיה תמיד היתה נגד הרכבת מתקני pro בגרוזיה, כי זה קרוב לגבול שלה ומסכן את הביטחון שלה ! דרך אגב אתה יודע שכמה שבועות לפני שכול זה התחיל, נאטו וגרוזיה תרגלו משימה, בשם "השתלתות מהירה" ??? אומר לך משהו ? 1600-2000 איש בלילה אחד ? לא מזכיר לך משהו ? רמז: קוסובו . נערך לאחרונה על ידי Bodybuilder, 12-08-08 בשעה 01:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
מה שאתה אומר זה אותו דבר כמו שבמלחמת לבנון ה-2 יגידו ישראל רק חיכתה שחיזבאלה יחתוף חיילים כדי להילחם שזה פיגור שמאלני קשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אבל זה לא נגמר לפני שזה באמת נגמר, אף אחד לא יודע מה רוסיה מכינה לאמריקאים, אני יודע שהממשלה הרוסית עסוקה בלהסוף הוכחות נגד גרוזיה במקביל לפעולות שלה באזור ![]() אני מאוד מקווה שהאמת תצא לאור ! |
|
![]() |
![]() |