|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
Banned
|
![]() איך אני מקנא בכל מי שההורים שלו תומכים.
אין לכם מושג מה זה לחיות עם הורים שחושבים שזה שטויות, במיוחד שאני עושה קניות,מבשל ושוטף את הכלים :\ מזל שהאוכל זה כסף שלהם אחרת הייתי שוקל התאבדות |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ציטוט:
![]() ואצלי כשתאמנתי אבא שלי היה משגע אותי ללכת לחדר כושר ולא להפסיק .. כנ"ל לגבי האוכל.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
חבר פעיל
|
![]() סה"כ ההורים שלי דוחפים אותי ותומכים וכו', כי אצלינו במשפחה אין כזה דבר להיות חלש.
מבחינת אוכל קונים לי פשוט הכל, אמא שלי מייצרת תבשילים מתאימים וממש תומכת, ואם אני מכריז שאני צריך דנונה 0% בכמויות, למחרת יש במקרר 30 יחידות. יש רק בעיה אחת, ברגע שזה מגיע למצב שמה שאני עושה סותר בקצת את ה"ידע" של אמא שלי, אז יש ווטו, ויכוחים בלגאנים וכו'. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]() אומרים לי שאני מכור למכון כושר ואני סתם חולה נפש והאבקות זה סמים שאני ימות מהם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
חבר פעיל
|
![]() פעם היה יותר קשה, לא הבינה למה אני צריך לאכול הרבה ולעשות חזה כל יום ולהרוס את המטבח
מצאנו פתרונות והתפשרנו על דברים היום הם קונים לי מכינים לי אני גמיש יותר וואלה הרבה יותר טוב כל מי שההורים שלו לא ממש תומכים, תנו לזה זמן אני מקווה בשבילכםשזה ישתנה שהם יראו את ההשקעה וההתמדה וכמה שזה חשוב לכם. זה בהחלט הרבה יותר קשה כשאין תמיכה בבית במינימום |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
חבר פעיל
|
![]() אני עכשיו גר עם אימא שלי היא מסכימה להכל אבל היא אומרת בערב: "אל תאכל ארוחה גדולה, רק פירות וירקות, שלא תשמין", זה ממש לא נורא כי בכל מקרה אני הולך לישון שעתיים אחריה אז אני אוכל מה שאני רוצה.
כשאני יעבור לגור עם אבא שלי שוב, הזין הזה מה זה חופר, אבל למזלי הוא נהג משאית ויבוא רק פעמיים בשבוע. אז ממנו אין חפירות. אבל אשתו, חופרת לי, "אם אתה יכול להשקיע כל כך בספורט, למה שלא תשקיע בלימודים? זה מה שחשוב!". לכי זדייני כוסעמק אני משקיע במה שאני אוהב! ואבא שלי ואשתו חושבים שאבקת חלבון תהפוך אותך לאימפוטנט, נכה, וזה "שרירים ריקים". ואתם לא מבינים איך אני שונא את אשתו של אבא שלי, אני מבקש טונה במים היא קונה בכוונה טונה בשמן. וכל שבוע, לפעמים פעמיים בשבועיים עושה 10 ליטר מרק(בורש) כבר יצא מכל החורים לי הבורשט הזה, מרק עם חתיכות תפוחי אדמה. מה מרק מה!? אומרים לי: מרק זה טוב לקיבה, טוב, בסדר זה טוב אז אני אוכל ואחרי זה אני רוצה משהו יותר רציני הם אומרים: הרגע אכלת. נערך לאחרונה על ידי joker1, 19-08-08 בשעה 11:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() שניהם בעד האימונים אבל כשאמא שלי רואה כמה אני תוכן וכמה כסף זה מבזבז היא מתעצבנת אבל בקטנה..
אבא שלי רק אומר לי עוד ועוד הוא לבד כל החיים התאמן |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() אבא שלי חושב שאני אובססיבי לגבי בודיבילדינג..
אבא: "נו בחייך, מה, אתה הולך להיות ככה?" מצביע על תמונה של ג'יי קאטלר במחשב והולך... וזה מוזר כי גם אבא שלי היה במכון כושר כמה שנים ולקח אבקת חלבון כלשהי.. נו טוב.. האמא לא כל כך מבינה בזה...
![]() |
#29 | |
חבר פעיל
כללי:: Miss Bikini 2d place 2012 NAC
עוסק ב:: מאמנת כושר,ספינינג,פילאטיס וקטלבלס
חדר כושר: great shape
|
![]() ציטוט:
![]() חבל שהיא לא מכינה אוכל :):):):)... כל משק הבית עלי ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: חייל משוחרר!!!
חדר כושר: אין לו שם
|
![]() ציטוט:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#31 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() מפרגנים
![]() שהייתי יותר שומר (בקרוב חוזר יאללה!@#!@#!@) על תזונה...חח אני כזה על המחשב ואמא שלי צועקת לי.."עידן אתה צריך לאכול לא?" חחח.. קונים ת'דברים שאני צריך שואלים אם משו חסר (: |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() ציטוט:
שלי היית אומרת מה עוד פעם?לפני שעה אכלת ארוחת צהוריים!בסוף לא תקנס בדלת ואני חושב לעצמי כן!!!אלוואי !! ^^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מפרגנים חבל"ז.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
חבר פעיל
כללי:: אני זה אני
עוסק ב:: גרבצן
חדר כושר: אנרגים
|
![]() וואלה היו הכי תומכים והכל.. ושהפסקתי היו הכי מבואסים בארץ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אתה שוכח ש95% מהאנשים פה בפורום הם חובבנים.. אני מאמין שאם הייתי לוקח את זה יותר ברצינות [סטרואידים וכו'] אז הם לא היו תומכים בי.
|
![]() |
![]() |