|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא מעיר, אלא אם זה למישהו שאני מכיר. תחשבו שניה על כל הפוסטים שאתם פותחים שאנשים באים אליכם ומעירים לכם עם כל מיני מיתוסים ואתם מתעצבנים מזה, מבחינתם זה יכול להיות בדיוק אותו המצב, גם אם בתאכלס הם אלה שמאמינים במיתוס ולא אתם, זה לא משנה כי הם מבחינתם צודקים ואתם מבחינתכם גם צודקים.
![]() |
![]() |
#2 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אני שמעירים לי (חוץ משטויות כמו למשל סקוואט\דדליפט דופקים תגב) אני תמיד מתייחס ומקשיב זאת הבעיה של רוב האנשים, חושבים הם יודעים הכי טוב
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ניסיתי פעמיים ..
פעם אחת אם איזה ילדה והיא הקשיבה ועד היום אני בקשר איתה ועוד איזה אחד חושב שהוא קולמן פולי עליון במכונה הוא אפילו לא עושה נכון.. קיצור הסברתי לו אז הוא חטף עלי עצבים ומאז אני לא מסביר יותר לאף אחד |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() מעיר רק לכאלה שנאי מעריך ובאים באמת להתאמן ויש להם מטרה והם עם ראש פתוח ומוכנים להקשיב, לא לכאלה שבאים לעשות צחוק במכון ועושים 12490421921-941 טעויות בסט אחד.. עזבו סט אחד, בחזרה אחת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני נותן ומקבל הוראות רק מחברים... לרוב לא מעירים... אבל בתאכלס שמעירים לך אין דב ריותר מעצבן מזה!!
ובגלל זה אני לא מעיר לאחרים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() לא מעיר, בשביל זה יש מדריכים מקצועיים. לאנשים שאני מכיר וסומכים עליי לעומת זאת - מעיר כל הזמן, לא על דברים בנאליים שהם עומדים להתרסק בסקוואט (האנשים שאני מכיר לא הולכים לבצע סקוואט לא נכון), אלא על דברים שנדרשים בעין יותר מיומנת כמו מקצב לא נכון של התנועה, חוסר גיוון בתרגילים או בטווחי חזרות.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מעיר לאף אחד כי כולם במכון שלי מפגרים חוץ מאחד שהיה ועכשיו הלך, אני היחיד במכון שעושה תרגילים ועברתי את כל המדריכים המפגרים שעכשיו הפסיקו להעיר לי ועכשיו רק חדשים מעירים לי ואז אני מעיף אותם.
בכל מקרה, לא מעיר כי לא רוצה. RAIBER אחי, שלח לי מייל ל- davidgessen@yahoo.com לא שלחת לי שוב מייל, תתחבר למסן או תשלח לי מייל לכתובת שרשמתי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() בואנה יא ילד מושתן אתה כאילו מנסה ללמד אותי עברית?
מה זה לעבור עליהם מה אתה טמבל? שאלתי במה עברת אותם אם במכון שלי היית מאיים לעזוב היו מעיפים אותך מהחלון יחד עם המנוי |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() אם אתם מעירים על מנת להראות או טוב או לעשות פוזות על מישהוא אחר , אז אל תעשו .
אם אתם ילד בן 12 שנראה כאילו הוא פעם ראשונה במכון אז אל תציעו עזרה . לכל השאר תחשבו שאתם רק התחלתם להתאמן וראיתם את האנשים הגדולים מעיפים משקלים לא הייתם רוצים שיתנו לכם קצת תשומת לב ויעזרו לכם ? אני חושב שכל אחד צריך לשמוח לקבל עצה טובה . |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() אני לא אומר לך להעיר לכל אחד בחדר , אבל תמיד יהיה מישהוא שיסתכל שאתה עושה דדליפט או סקוואט או פרס וירצה לשאול אותך אבל יפחד , תעזור לו ותאמין לי זה יהיה שווה את זה .
|
![]() |
![]() |