|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
1. האמת שזה לא משנה לי אבל אם זה חשוב אז נחליף... 2.הרגליים שריר הכי גדול (וחשוב בשבילי) ומבחינתי הן צריכות הרבה עבודה והרגליים אצלי מקבלות המון סטים וזה מכוון וזה מה שאני צריך כדי לקרוע אותן.... אז לא להסתכל על מספר הסטים ברגליים ![]() 3.אוהב לעבוד תאומים עם הרגליים ולסיים את כל החלק הזה לא אוהב להפריד אותם וגם לא חושב שיש סיבה ![]() תודה על הביקורת קורן עדיין יש כאן אנשים נורמלים... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אז: 1. לא רלוונטי כיוון שלא הגבתי בנוגע לחזה 2. גם לא רלוונטי לגבי הגב והחזה, אבל הרגליים שלך מגיעות ל20+ סטים באימון, זה יותר מדי לטעמי. 3. התאומים שלך עובדים חזק מאוד בדדליפט, סקוואט ולחיצות רגליים, תן להם גירוי ביום נפרד וככה גם תקצר את זמן האימון וגם תתן להם גירוי פעמיים בשבוע ובכיף, בשביל זה הנורמלים עדיין כאן |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
ושוב אחי תאמין לי בקטע של הרגליים אם אני לא מרגיש שאני קורע אותן זה לא נותן לי כלום וזה עניין שלקח לי הרבה זמן להבין אותו... חלק יגידו שזה טמטום אבל אני מכיר את הגוף שלי ואני יודע מה הוא צריך וכמה ולגבי הרגליים אין מישהו בעולם שיוכל להגיד לי מה הן צריכות כי אני פשוט יודע כבר... ![]() דרך אגב מה דעתך על האימון חזה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
נ.ב זה נשמע מצחיק שאתה כן מאמן תאומים, ביום שאתה עושה 300 סטים של רגליים, אבל ידיים אתה לא מאמן חח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אגב מה הטמטום בלא לאמן ידיים וכן לאמן תאומים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
HIGH BOX SQuat 2X8X60 2X6X90 5X110 5X130 3X150 3X170 3X180 3X190 1X200 1X210 1X220 1X230 lunge 8X60 8X100X4 הכוונה שכל סט זה לרגל אחרת . גוד מורניג קלים . 4X80 Pull Throughs 10X60X5 הכוונה 5 סטים 10 חזרות 60 זה מה שכתוב במכונה . בטן סיבולת X2 28 סטים לרגליים . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
זה נראה ממש מטורף חח דרך אגב אני רואה שיש לך גם 10 חזרות אתה לא עובד רק כוח ? ולמה אתה לא עושה דדליפט ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
10 חזרות כי כמו שהסברתי יש תנועות שאין מה לעבוד עליהן רק על כח . רק בתרגילי me אני יורד לטווח חזרות נמוך . אני עושה כמעט כל תרגיל חופשי ששמעת עליו אני רק עושה רוטציה ביניהם עם אתה רוצה להבין יותר טוב אני מציע לך לקרוא את התוכנית ws4sb העלתי תרגום שלה לפני כמה זמן . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |