|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אני אומר מה שלהרבה אין אומץ להגיד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתה גם חושב מה שהיטלר חשב כשהוא הרג 6 מיליון יהודים, לא מפריע לך? אתה לא חושב שזה חולני?
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() לא קולט את הנקודה?
אתה חושב שעם מסויים הוא מיותר בגלל הצבע עור שלו, זה בדיוק כמו שהיטלר קבע שהיהודים צריכים למות כי הם יהודים.
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אני שונא אנשים שרמת האינטיליגנציה שלהם ממש נמוכה,הם רק מזיקים אני לא שונא אותם בגלל הצבע שלהם אלא בגלל שהם פרמיטיבים והיו חיבים לבוא לישראל ולמדינות אחרות ולא להשאר באפריקה הכי אני שונא את אילו שגרמו לסיום העבדות ונתנו להם חופש כמו נלסון מנדלה ולינקולן הבני זונות |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
כללי:: כדורגלן , אמן לחימה , פיק אפר ועוד
עוסק ב:: כדורגל,אומנות לחימה , כישורים חברתיים
חדר כושר: הרחוב
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
משתמש פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() ציטוט:
גזען אפס
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
הראש שלך מעווט, אמרת "אני היחידי שיש לו אומץ להגיד את זה", אתה היחידי שיש לו את הטיפשות להגיד דבר כזה. זה לא דבר שאומרים גם אם אתה בטוח שהוא נכון, לא צריך אומץ כדי להגיד כאלה דברים, אלא טיפשות מוחלטת.
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חפש לך פורום אחר להביע שם את הערות הגזעניות שלך.
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |